Miért olyan nehéz teherbe esni?
Lehet nem csak én vagyok az egyedüli itt,akinek ez a fejében megfordult!? De tényleg! Miért olyan nehéz? Nem csaphatom be magamat azzal,hogy nem akarom,hogy a görcsös akarást kiiktassam a miértek listájából! Megteszek érte mindent? Igen,de nem csak "Ő" miatta,hanem magam miatt is! Kell a szervezetnek a vitamin,a sok folyadék a hormonoknak,a folsav és a vas,és még egy kis mozgás is,heti rendszerességgel és több alkalommal!peteérésem is van,akkor miért nem sikerül?:-(
Aki gyermeket szeretne,megtesz érte mindent,és mégsem adatik meg neki! Aki pedig nem akarja,dohányzik,és talán még piál is,kap az élettől vagy 3-4-et is!
Nem akarok ezzel a bejegyzéssel vitát kelteni,csak leírtam a gondolataimat,és várom azokat,akik hasonló cipőben járnak,mint én!
Hűűűűűű.......Honnan kerültetek elő?:-)
Örülök,hogy ennyien válaszoltatok,nem is igazán találom a szavakat,tegnap épp a neten nézegettem képeket újszülött gyermekekről,amikor megláttam egyet,és sírva fakadtam,az írásom végén majd megpróbálom belinkelni a képet!Ezért is írtam ki a kérdésemet!
Nem tudok hirtelen mindenkinek válaszolni,de megindító,hogy mennyire összetartóak tudunk lenni,ha arra kerül a szó!
Szinte mindenkinek igaza van,talán még a 3-4-es válaszolónak is,de ahogy ti írtátok,és én is megfogalmaztam a kérdésem kiírásakor,nem tudunk úgy hozzáállni már ennyi idő után,hogy nem görcsölünk rá,vagy egyszerűen bemagyarázni magunknak,hogy nem akarjuk,mikor igenis akarjuk......
Ezt valóban csak az tudja,aki ebben a cipőben benne van!
És tényleg megfogalmazta az egyik kedves válaszoló szinte tökéletesen,hogy nem így állunk hozzá elsőnek,hogy gyereket ide,nekünk,de már,rögtön!
Nem!
Abbahagytam a fogamzásgátlót,és vártam,hogy amikor majd jönni akar,akkor jöjjön!
Eltelt pár hónap,és semmi!
Jöttek a blogok és kérdések,olvasgattam dolgokat,majd jött egy kivizsgálás.....
És mára tartok ott,hogy már van egy hőmérős hónap a hátam mögött,csinálom aktívan az aviva tornát,fogyasztom a cickafark-palástfű tea keverékét,tehát amit csak lehet,latba vetek,és mégsem jön az,amire annyira vágyom!
Ezt az érzést nem kívánom senkinek,mikor minden egyes nap egy új remény,és egy csalódás is egyben....
Kedves Mindenki! 4-es válaszoló vagyok
Nem dicsekedni jöttem, hanem válaszolni a kérdésre! És akkor még nem tudtam, amit később írt a kérdező, hogy egyszer már sikerült teherbe esnie, amikor nem akart, csak nem tudott róla! Azaz csak későn tudta meg...
Lehet, hogy ennek is köze van ahhoz, hogy nehezen esik teherbe!
És igen, könnyű mondani, hogy ne görcsöljön rá az ember, de akkor is azt mondom, SZERINTEM hogy fejben dől el!
A barátnőm 3 éve nem igazán védekezik a párjával, bár nem akar gyereket (az okokat hagyjuk). Eddig nem jött össze nekik, gondolta, akkor valami miatt nem is lehet, vagy csak nagyon nehezen lehetne. De nem igazán foglalkozott vele. Aztán amikor én terhes lettem, mindig kérdezgetett, milyen érzés, mit vizsgál a doki, mekkora a baba... stb. Szóval érdekelte a terhességem, és kezdett barátkozni a gondolattal, hogy talán ő is szeretne majd egy babát. De csak néhány év múlva. És láss csodát, amikor én a 6. hónapban jártam, akkor ő is pozitívat tesztelt! Először meg is ijedt kicsit, hogy még várt volna 1-2 évet, de ha már sikerült, akkor jöjjön!
Vagy ez is csak véletlen egybeesés lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!