Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretnék babát,...

Nagyon szeretnék babát, szerintetek mennyire lesz nehéz teherbe esnem?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezt nem lehet megmondani, kicsit félek is....hátrahajló méhem van és elmúltam 30 éves!Szerintetek ovu környékén milyen sűrűn érdemes együtt lenni??
2012. aug. 29. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj! Az idegeskedés nem tesz jót, attól van akinek még az ovulációja is le áll. Nyugodj meg! Legyél boldog hogy olyan párod van aki csinál neked! Irigyellek! Ha egészséges vagy akár egyből teherbe eshetsz!:) És szeretkezzetek minnnél többet!! :) Minnél több annál jobb. Én egyszer úgy estem teherbe hogy egyetlen egyszer szexeltem megszakítással... Nem volt gumi... És még úgy is terhes lettem. Sajnos nem tarthattam meg!:( Sok sikert nektek!:)
2012. aug. 29. 17:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is hátrahajló méhem van, van már két lányom, most talán összejött a harmadik is, ráadásul pco mellett. Anyukámnak is hátr.h.méhe van, ketten vagyunk tesók. Szerintem nem akadály, és fogi után max. 3. ciklusban meglett mindhárom. Ja, és holnapután leszek 31, a legidősebb 4 éves volt múlthéten.

Ovu előtt, aznap és utána is érdemes szerintem együtt lenni.

Ne parázz rá a dologra, mert azzal pszichésen bemagyarázod az agyadnak azt, ami lehet, hogy hátrány, de nem akadály!! Próbálj meg nem is gondolni arra, hogy nem sikerülhet. Mielőbbi babásodást kívánok! 2lányosAnyuka

2012. aug. 29. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!