Miért olyan nehéz teherbe esni?
Lehet nem csak én vagyok az egyedüli itt,akinek ez a fejében megfordult!? De tényleg! Miért olyan nehéz? Nem csaphatom be magamat azzal,hogy nem akarom,hogy a görcsös akarást kiiktassam a miértek listájából! Megteszek érte mindent? Igen,de nem csak "Ő" miatta,hanem magam miatt is! Kell a szervezetnek a vitamin,a sok folyadék a hormonoknak,a folsav és a vas,és még egy kis mozgás is,heti rendszerességgel és több alkalommal!peteérésem is van,akkor miért nem sikerül?:-(
Aki gyermeket szeretne,megtesz érte mindent,és mégsem adatik meg neki! Aki pedig nem akarja,dohányzik,és talán még piál is,kap az élettől vagy 3-4-et is!
Nem akarok ezzel a bejegyzéssel vitát kelteni,csak leírtam a gondolataimat,és várom azokat,akik hasonló cipőben járnak,mint én!
Mióta próbálkoztok? Voltatok kivizsgáláson? A pároddal minden rendben van?
Tudom milyen érzés, mi is szinte görcsösen akartuk, és amikor próbáltunk nem csak Rá gondolni, össze is jött :-)
20 hkm
Szia!
Igen voltunk,minden rendben van velünk,lassan egy éve hiába próbálkozunk,nem akar sikerülni!Nem tudom,mit tehetnék még!
3-assal egyetértek! Én is régóta akartam babát, és amikor a körülmények is meglettek, meg a férjem is rábólintott, egyszerűen csak abbahagytam a gyógyszert, és semmi mást NEM tettem. Úgy voltam vele, hogy majd jön, ha jönni akar! És elsőre sikerült!
Tehát minden fejben dől el!
37 hkm
Nem voltunk készen,ezért fogit kezdtem el használni!Furcsa volt,hogy hiába feltettem a hüvelygyűrűt,mégis véreztem!Már a második hét telt el,hogy a gyűrű fent volt,én pedig továbbra is vérezgettem,mikor elmentem dokihoz! Mint utólag kiderült terhes voltam,és bár hiába csináltam tesztet a gyűrű felhelyezése előtt,ami negatív volt,mégis az voltam!Levettem a gyűrűt a doki javaslatára,és életem egyik legrosszabb menstruációja volt,hisz tudtam azért vagyok olyan rosszul,és szinte az ájulás határán,mert épp spontán elvetélek!Amig a gyűrű fent volt,nem engedte teljesen leválni a nyálkahártyát,amint viszont levettem,dőlt a vér!Akkor a doki szerint spontán kitisztultam,nem kellett beavatkozni,viszont azóta nem sikerül teherbe esnem!
Érdekes egybeesés,hogy amikor valóban nem akartuk,összejött,most meg,hogy szeretnénk,nem sikerül!
Ezért vagyok ennyire elkeseredve,hogyha akkor nem úgy döntünk,hogy még nem kell gyerek nekünk,és nem használok fogamzásgátlót,akkor most lehet épp tisztába tenném a kislányomat vagy kisfiamat!Magamat hibáztatom,és hiába teszek meg mindent,nem sikerül!:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!