Kislányt szeretnénk, már van 2 kisfiunk. Tudom, a természet, de v. mi tanács?
Tudom, hogy működik :)
Igazából valami olyan tanács, ötletnek örülnék ami esetleg bevált nálatok. Tudom, ez is lutri :)
Az esélyt azért szeteném megadni :)
Persze a 3. kisfiúnak is örülnénk, de jó lenne egy pici lány is, mert nem tervezünk több babát.
Légyszi ne írjatok rosszindulatú válaszokat, köszönöm!
Hát... nekem meg pont fordítva volt. Két lányom van. Nagyon szerettünk volna egy kisfiút. És hát spirál mellett meg is fogant:)
Jó, nem azt mondom, hogy tetess fel spirált:D
Próbáld ovu elé időzíteni a légyottot kb két nappal. Nekünk pl vasárnap este volt sex, és kedd délután volt ovum. (nagyon szúr a petefészkem, ezért vagyok ennyire biztos)
A fiam a szúrkálás kellős közepén fogant.
Most kíváncsian várom a fejleményeket, mert mindkét variációra esélyes vagyok :-D
1-es vagyok. Köszönöm a jókívánságot:)
Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mensi után 3 nappal fogant a fiam.
Köszi Lányok!
Akkor az első tanács, hogy az ovu előtt 2 nappal!
Gyűjtöm, hátha másoknak is szükséeg les rá.
Persze majd beszámolok az eredményről :D
Én a diétában hiszek, nálam bejött. A fogantatás előtt pár hónappal kell kezdeni, ha lányt akartok, akkor kalciumban gazdag ételeket kell enned, ha fiút akkor fehérjében gazdag ételeket.
"Ha lányt szeretnétek, a következő termékeket érdemes fogyasztanod: tejtermékek, rizs, szárnyasok, saláta, zöldbab, spenót, ananász, alma, mandarin, dinnye, körte, eper.
Ha fiút szeretnétek, akkor sós ételek, sokféle hús, zöldségek (kivéve a fent felsoroltak), kenyér és tészták fogyasztása ajánlott." /forrás: [link]
(Zárójelben jegyzem meg a fiút akaróknak, hogy a vörösbor mérsékletes fogyasztása a diéta alatt fokozza a hatékonyságot, legalábbis nálam bejött. :D)
Sok sikert hozzá! :)
Nekem háromszor kisfiu sikerült, pedig voltunk együtt ovu előtt- után és mindig fiu lett.
De mi a 2.nál próbáltuk hogy lány legyen, ott tuti csak előtte voltunk együtt, mert utána férjem kórházba került, nem is volt alkalmunk többször sexelni.
A harmadiknál nem is figyeltük- de a lényeg, hogy mind fiu lett.
Sztem nincsenek erre tuti tippek!
:))
De nagyon drukkolok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!