Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » SOS-ben kellene nekem némi jó...

SOS-ben kellene nekem némi jó tanács, vagy fejmosás!?

Figyelt kérdés
3-á(este) jött meg pár nap késéssel,éjszaka nem nagyon véreztem,másnap egésznap rendesen aogyan kell,azóta csak akkor indul be a vérzésem ha a párommal szexelünk!de úgy indul be h pl.ha pisilés után megtörlöm,látszik,de tampon nem kell!mire gondoljak?a késés előtt már volt hányingerem,szédelgés,mire gondoljak?ilyen panasszal ment vki dokihoz?mit mondtak?
2013. jan. 8. 14:59
 1/3 anonim ***** válasza:
egy tesztet megpróbálnék biztos! Bár tudom, ha megvan, akkor kevesebb a valószínűsége a terhességnek, de soha nem lehet tudni! Nekem 4 hónapig volt meg, akkor kezdtem gyanakodni,(vagyis majd megbolondultam), amikor kezdett mozogni!!!!!!!!!!!
2013. jan. 8. 15:06
 2/3 A kérdező kommentje:
még picit várok,de ha nem baba akkor mit jelezhet még?sosem volt még velem ilyen:S megint hányingerem van:S
2013. jan. 8. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
A Discovery TLC-n van egy műsör: I didn't know I was pregnant.Ha nézed,akkor pár dolgot megtudhatsz.
2013. jan. 8. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!