Tanács? Fogyás, hormonzavar.
Figyelt kérdés
Járt már úgy valaki, hogy fogyás miatt leállt a ciklusa? Mit tettél a visszaállítás érdekében és mennyi időbe telt? A normál BMI index felső határát közelítettem előtte és a normál kategória alsó határa felett megálltam, mégis elmaradt a ciklusom. Pedig kizárólag "egészséges" módon értem el, egészséges táplálkozás és sport. Azért tettem idézőjelbe, mert mégis kárt okoztam vele (vsz túl gyors volt a változás, hirtelen stresszt okozott a szervezetnek a "túl nagy egészség"). Ezt már tudom. Hogyan tovább? Egyébként már visszahíztam pár kilót, túl sokat persze nem akarok. Visszaáll magától? Mennyi idő kell hozzá? Mit tegyek? Előre is köszi a tapasztalatokat!2012. okt. 13. 21:20
1/2 anonim válasza:
Várjál pár hónapot, ha nem áll helyre magától, menj el dokihoz.
2/2 anonim válasza:
mivel ebbe a kategoriaba irtad ki a kerdest, azert megkerdezem: terhesseg kizarva? Merthogy nekem pont attol tert vissza a ciklusom hogy a szoptatas utani sok plusz kilot elkezdtem leadni, igaz gyogyszert is kell szednem (merckformin), mivel IR-es lettem, de nekem pont a fogyas segitett, hogy visszaterjen a ciklusom. Ugyhogy fura, szerintem csinaltass egy atfogo hormonvervetelt, es ne hagyd, hogy a doki lerazzon azzal, hogy jajj, majd helyrejon magatol. Ha en hagytam volna annak idejen, akkor nem tartanek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!