Kb 2-3 napja sűrűbbnen kell pisikélnem, fáj a cicim, fehéres krémszerű folyásom van, mindig éhesnek érzem magam, fáradékonyabb, aluszékonyabb vagyok,5nap múlva kéne jönnie a nem vártnak, valami tanács? Volt így valaki?
pisikélned? mindegy.
egyébként fennáll a veszélye annak,hogy terhes lehetsz? védekezel? akarsz kisbabát? mert ezt így 2-3 nap után menzesz előtti természetes állapotnak nevezném,semmiképpen sem terhességnek.
Én nem mondanám hogy biztos terhesség mert nekem voltak ezek a tünetek és szimplán megjött!
Ugyan úgy a krémes folyás,ugyan úgy a cicim,a pisi,az álomkór,és mensi előtt én felzabálom a hűtőt rendszerint!
Az a baj hogy a mensi meg a nem mensi sokban hasonlít így nehéz eldönteni!
Ha késik az jó jel,majd csinálj egy tesztet!
Igen, én szoktam így lenni és mindig mensi van belőle. Mindig előtte az van, hogy sokat járok pisilni, nagyon fáj a cicim, fáradékonyabb és aluszékonyabb vagyok, és állandóan éhes vagyok!
Szóval szerintem terhességre legelőször csak akkor kell gyanakodni, ha már késik a mensi! De még akkor sem biztos, hogy terhességtől késik, mert késhet pl. cisztától is és a tünetek teljesen ugyanazok! Szóval én úgy vagyok vele, hogy ha késne a mensi akkor utána pár nap múlva csinálnék egy terhességi tesztet. Ha negatív, még akkor is van remény, szóval később megismételném. Na és ha az is negatív lenne, akkor pedig mennék dokihoz és ott kiderülne a késés oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!