Csajok! Tanács terhességi teszt ügyében?
Szia!
Én az x-epil tesztet jó szívvel ajánlom, a dm-ben lehet kapni. 499 Ft és 2 db van a dobozban. Engem eddig még sosem csapott be.
De a vaterás / teszveszes Wondfo teszt is nagyon jó, teljesen megbízható. Ennek 65 FT (!) darabja, csak regisztrálsz és rendelsz. Postaköltséggel együtt 10 db teszt 800 Ft-ba kerül.
Szia!
Tesztcskból Én is csak az X-epilt tudom mondani, hogy abban van 2 db egy csomagban kb 600-700 ft az ára. DM-ben és Rossmannban egyaránt kapható. De van a DM-nek saját márkása annak db-ja 400 ft abból vehetsz kettőt.
kazettásat nem ismerek olyat amiben több lenne, pedig már használtam egy jó pár félét!
Nagyon drukkolok, hogy az a végeredmény legyen amire számítasz!
Kazettásat én sem tudok amibe kettő lenne.
A Rossmannak van saját márkása 2 db 500ft azt hiszem, és a Lillynek van 2 db-os én 700 ft-ért vettem .
Amúgy ha azért szeretnéd a kazettásat,hogy megmaradjon emlékbe. Akkor érdemes előbb ilyet venni és ha már erős pozitív akkor venni egy kazettásat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!