Van itt olyan, aki szedett clostilbegyt és ikrei lettek? és ikerterhességnél van-e hátrányom, ha 1 cm-rel kisebb a méhem az átlagnál?
Én most vagyok túl a harmadik closi kúrán, és sajna még egy sem sikerült.
1. válaszoló
nagyon sajnálom!
nekem semmi egészségügyi problémám nincs,az ikrek miatt szedném a gyógyszert,csak elég sok helyen olvastam így(egészségesen) a veszélyeit és nem tudom,hogy belevágjak-e vagy ink elégedjek meg a természet áldásával...
Nem elijeszteni akarlak, de úgy tudom, hogy a closty szedését uh-n kell követni, nehogy ciszta legyen belőle.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Én ikres vagyok, gyönyörű terhességem volt és sima szülésem, ennek ellenére direktbe senkinek nem ajánalanám az ikerterhességet, mert több esetben inkább adódik vmi komplikáció vagy probléma, mint nem. Ne adj Isten, a baba/babák élete forog kockán, de persze ez súlyos eset, de az is elég ha csak valamelyikkel komplikáció van, ami lehet nem lenne, ha egyes terhességből születne...remélem érted.
Mondjuk én Clostyt nem szednék, ha nem muszáj, de ha mndenáron akarsz valamit, akkor szedjél barátcserjét, igyál cickafarkot stb... ezek mind sekenthetik a peteérést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!