Kettes ikerterhességnél is csinálnak redukciót? Ha kérik a leendő szülők, akkor kettőből egy babát elvesznek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 21:09
2/16 anonim válasza:
Én a hármas ikreknek is örülnék!
De sajna még egy sem jön össze!
3/16 anonim válasza:
NEM, csak hármas, vagy afeletti számú ikerterhességnél van erre lehetőség!
4/16 A kérdező kommentje:
Komolyan? Pfff, ha újabb ikerterhességem lenne...
2012. febr. 16. 21:19
5/16 anonim válasza:
Hát akkor most akarsz gyereket vagy sem ?
Kicsit visszás, hogy egy rakat pénzt meg mindent beleöltök, hogy némi segítséggel legyen, de azért az egyiket meg lehúznátok a vécén...
6/16 A kérdező kommentje:
némi segítséggel? már bocs, de mire gondolsz? Spontán volt az első és ez is ...csak a korai (és délutáni!) teszt miatt tartok attól, hogy ikrek. ...mert ugye, lehet nagyobb evégett a hcg tartalom!
2012. febr. 16. 21:26
7/16 anonim válasza:
mibol gondolod, hogy nem termeszetes uton lett iker terhes eloszor kedves 5os?
8/16 A kérdező kommentje:
Kivagyok, az ilyen reakciótól! Nem kéne elsőnek kérdezni???????
2012. febr. 16. 21:31
9/16 anonim válasza:
Szia! Megértelek, nekem is ikreim vannak, meg egy kicsit lányom tőlük. Tervezünk még egyet, de ha az is ikreknek sikerülne, biztosan beparáznék kicsit. De eszembe se jutna ennek ellenére egyiket elvetetni.
Amúgy a délutáni pozi nem biztos hogy ikreket takar, előbb bizonyosodj meg. Minden jót nektek!
10/16 A kérdező kommentje:
persze, nem rohanok két kiságyat venni, de ahol már volt egy iker ...újabb terhességnél eljátszik a gondolattal, hogy mi van HA! Nem vagyok redukció párti, csak kíváncsi voltam, hogy van-e egyáltalán rá lehetőség!
2012. febr. 16. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!