Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kettes ikerterhességnél is...

Kettes ikerterhességnél is csinálnak redukciót? Ha kérik a leendő szülők, akkor kettőből egy babát elvesznek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az ikres vagyok, ezt jól leírtam szóval van egy nagylányom és két ikerfiam.

Ja, van két eladó kiságyam. :-)

Na ez csak vicc volt, bár tényleg van.

Kívánom hogy úgy legyen ahogy akarod, és ha nekünk is sikerül a kicsi, mégegy egyes terhességem legyen, mert azt nagyon szerettem végig, de az ikrekkel 30 hét után már úgy voltam, hogy az ellenségemnek se kívántam. (pedig semmi gond nem volt, szerettem is, csak az a tehetetlen nagy pocak, mozgáskorlátozottság, ......tudod)

2012. febr. 16. 21:54
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

Oké, már egyből erre gondolok, mert rohadt sok ilyen kérdés van, belefészkeli magát az ember fejébe.

De ettől még ugyanaz a véleményem.

2012. febr. 16. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

De lehet kérni, nekem legalább is megcsinálták volna.

Az első terhességemből ikrek születtek, spontán fogantak, viszont koraszülöttek lettek és emiatt az egyik sérült lett. 10 év után döntöttem úgy, hogy ismét babát szeretnék, de nem jött össze, végül inszeminációval fogant a harmadik lányom. Rettegtem az első pár hétben, hogy nehogy ikerterhesség legyen, a fogadott orvosomnak elmeséltem az előzményt és ő ajánlotta, hogy ne izguljak annyira, ha mégiscsak ismét ikerterhesség lenne, akkor meg lehet oldani, hogy csak egy maradjon.

Azt hittem betojok a félelemtől, mert 2 hétig valamit még plusszban látott uh-on az orvos, nem tudta eldönteni, hogy petezsák vagy sárgatest. Szerencsére sárgatest volt:)

2012. febr. 16. 23:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni,h mind a 3 terhességemnél korán kimutatta a teszt.már a 25.napon.De nem voltak ikreim.
2012. febr. 17. 03:41
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Furcsa, hogy emberek mennyire másképp gondolkodnak. Nekem 2 babám van, nem ikrek, de kicsi a korkülönbség. Nehéz napokat élünk, mert a nagyobb iszonyat féltékeny, és bizony kikezdi sokszor az idegeinket. Ettől függetlenül, ha becsúszna a harmadik, én el nem tudnám vetetni. Az meg, hogy kettőből válasszak, szintén elképzelhetetlen.
2012. febr. 17. 07:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm 15. azért jó érzés, hogy már legalább ketten vagyunk ugyanazon a véleményen :) Amúgy nekem is 16 hónap van a 2 kicsi között. Ikreim ugyan nem voltak, de meg merem kockáztatni, hogy két más fejlődési szakaszban levő baba nagyobb felfordulásra képes, persze ez függhet rengeteg mindentől.
2012. febr. 17. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!