Kettes ikerterhességnél is csinálnak redukciót? Ha kérik a leendő szülők, akkor kettőből egy babát elvesznek?
Az ikres vagyok, ezt jól leírtam szóval van egy nagylányom és két ikerfiam.
Ja, van két eladó kiságyam. :-)
Na ez csak vicc volt, bár tényleg van.
Kívánom hogy úgy legyen ahogy akarod, és ha nekünk is sikerül a kicsi, mégegy egyes terhességem legyen, mert azt nagyon szerettem végig, de az ikrekkel 30 hét után már úgy voltam, hogy az ellenségemnek se kívántam. (pedig semmi gond nem volt, szerettem is, csak az a tehetetlen nagy pocak, mozgáskorlátozottság, ......tudod)
Oké, már egyből erre gondolok, mert rohadt sok ilyen kérdés van, belefészkeli magát az ember fejébe.
De ettől még ugyanaz a véleményem.
De lehet kérni, nekem legalább is megcsinálták volna.
Az első terhességemből ikrek születtek, spontán fogantak, viszont koraszülöttek lettek és emiatt az egyik sérült lett. 10 év után döntöttem úgy, hogy ismét babát szeretnék, de nem jött össze, végül inszeminációval fogant a harmadik lányom. Rettegtem az első pár hétben, hogy nehogy ikerterhesség legyen, a fogadott orvosomnak elmeséltem az előzményt és ő ajánlotta, hogy ne izguljak annyira, ha mégiscsak ismét ikerterhesség lenne, akkor meg lehet oldani, hogy csak egy maradjon.
Azt hittem betojok a félelemtől, mert 2 hétig valamit még plusszban látott uh-on az orvos, nem tudta eldönteni, hogy petezsák vagy sárgatest. Szerencsére sárgatest volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!