Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen gyógyszerek vannak még...

Milyen gyógyszerek vannak még ha 3 hónapos clostilbegyt kúra ellenére sincs peteérésem?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 15:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia,

miert akarsz ˇgyogyszer enni?0n is így voltam anno,letettem rola és a kovetkezo honapban már állapotos maradtam.Rengetek pénz és energia volt benne és mégis akkor sikerult amikor feladtam.

2012. jan. 7. 15:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Férjemnél minden rendben.Már 3 éve szeretnénk babát de nem jön össze.Sajnos peteérésem nincs vagy ha a closti után van is nem fejlődnek eléggé a Szerdán megyek HSG-re.
2012. jan. 7. 15:31
 3/15 anonim ***** válasza:
még vane duphaston nevu tabletta amit felszoktak írni.Már három éve probálkoztok?nagyra becsulom a kitartásodat mi 6 honapja probalkozunk,de már az idegosszeroppanás határán vagyok, én már álmodni as babával aálmodok...sokaknak segített a duphaston én allergiás lettem rá...de lehet neked beválik.Szorítok.Elso baba lenne?
2012. jan. 7. 15:42
 4/15 A kérdező kommentje:
Szia.Igen első baba lenne.Nekem is volt olyan időszakom hogy azzal álmodok hogy éppen szülök.Orvoshoz még csak márciusba lesz 1 éve hogy elkezdtem járni.
2012. jan. 7. 15:46
 5/15 A kérdező kommentje:
Én is szorítok neked.Hallottam már azt is hogy nem szabad annyira akarni.De olyan könnyen beszél akinek már van babája.Az ember ha elér egy bizonyos kort már szerintem nem igen várhat tovább.
2012. jan. 7. 15:48
 6/15 anonim ***** válasza:
hát igen konnyu azt mondani, h turelem...nekemis állandoan azt hajtogatják h ne stresszelj annyit hagyd a természtre, de sajnos az nemolyan konnyu, ha korbenézek és korulotem majdnem mindenki terhes még olyanok is akik joval utánunk kezdték el tervezgetni és nekik egyre sikerult:-(
2012. jan. 7. 15:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Nekem például a Húgom gondolt egyet hogy gyereket szeretne és rá 2 hónapra már terhes is volt.Úgyanígy történt nála a másodikkal is.Úgy néz ki a mi családunkban ő a szerencsésebb ebben a témában.Engem csak akkor tud felidegesíteni hogy nincs még babánk amikor a rokonok állandóan azzal nyaggatnak hogy mikor lesz már.De majd csak összejön valamikor.
2012. jan. 7. 16:04
 8/15 anonim ***** válasza:
n az meg aztan tényleg ideg tépo, a rokonok...hol a baba már mikor jon...mértnek gyurtokrá stb stb..pedig ha tudnák a dolog hátterét akkor nembiztos h ilyen kerdessekkel dobáloznának,de hát ugye az ember errol nem szivesen beszél...De ne aggodj én hiszek benne h neked is és nekem is sikerulni fog, csak ido kérdése,van egy ismerosom aki 20 évet várt ababára és amikor már végleg feladta és beletorodott h nemlehet babájuk, már az orokbefogadást tervezgették, akkor sikerult nekik...de és azért nem szereték 20 évet várni..
2012. jan. 7. 16:12
 9/15 anonim ***** válasza:
és neked a menstruációd rendszeres?...endokrinologusnal jartál már?Hormonjaid rendben vannak?...orvosod mitmondott?
2012. jan. 7. 16:17
 10/15 A kérdező kommentje:
Én sem szeretnék annyit várni.Főleg az a rossz amikor a férjemet nyaggatják hogy nem tud gyereket csinálni.Nem értik meg hogy nem vele van a baj.Nekem van egy barátnőm akik már 5 éve járnak dokihoz 3 lombik után se sikerült neki,de ő 3 dokihoz is jár párhuzamosan.Mondtam is neki hogy ő akkor hogyan bízik a kezelőorvosába.Hát én bízom az enyémben.És bízom abban is hogy neked és nekem sem kell már sokat várni a babára.Egyébként ti mennyi idősek vagytok?
2012. jan. 7. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!