Szerintetek baba vagy megint szórakozik velem a természet?
Figyelt kérdés
40 éves vagyok,van egy 9 éves kisfiam, 2011-ben volt egy missed ab-om, azóta is szeretnénk babát. A ciklusom finoman szólva is rendszertelen, volt már 16, 22-32-45 stb. Túl vagyok két havi closti-duphaston kúrán, legutóbb 89 napig nem jött meg, csak norcoluttal. Most a ciklusom 26. napján a WC papíron nagyon enyhe barnás váladék volt, aztán semmi, néha egy-egy alig látható valami. A 29. napon este azt hittem megjött, ahogy töröltem a papírral piros volt, de a tamponon szinte semmi, amikor kivettem. Azóta is naponta egyszer alig látható valami és a mellbimbóm érzékeny. Eddig én nem barnáztam menses előtt, rendesen egyből meg szokott jönni.A mellérzékenység pedig, ahogy megjön el is szokott múlni.32. napon vagyok. Bocsánat, hogy ennyire részletesen leírtam, de csak így tudtam elmagyarázni. Szerintetek lehet, hogy kisbaba vagy megint csak a testem viccel velem. Tudom, hogy tesztelni kéne, csak félek...2013. jan. 9. 10:38
1/2 anonim válasza:
Ha barnázol, az nem jó!!!
Vegyél 1 tesztet, akkor megnyugszol!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nem igazán barnázás ez, épp csak hajszálnyi, halvány és van olyan nap, hogy semmi... Tudom, hogy tesztelni kéne....
2013. jan. 9. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!