Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aggódjak-e hogy terhes vagyok?

Aggódjak-e hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

3 napja késik a menstruációm ok nélkül (legalábbis nem tudok róla, hogy történt volna baleset)viszont a tüneteim megvannak görcsöl a hasam, zsíros a hajam,rossz a közérzetem ,ingerült vagyok. Terhességre utaló jelek közül semmit sem vettem észre magamon. Tegnapi napon csináltam egy terhességi tesztet, ami határozottan negatív lett.

Mégsem jön meg. Lehet ez attól, hogy a múlt hónapban eseményutáni tablettát vettem be és felborított mindent.

2013. márc. 23. 08:52
 1/2 anonim ***** válasza:
az elég nagy dózis,valószínű az miatt van
2013. márc. 23. 08:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Hormonprobléma szokott ilyen tüneteket produkálni, amiket leírtál és írtad, hogy kaptál esemény utánit, ami meg ugye nagyon is tele van hormonnal, így én arra tippelnék, hogy attól van.
2013. márc. 23. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!