Voltam uh-n, kb 4 hetes terhes vagyok petezsák még nem látszott aggodjak?
Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 20:01
1/6 anonim válasza:
4 hetes terhesen még általában annak örül az ember, ha egyáltalán pozitívat tesztel. :) Orvoshoz a 6. hét előtt nem is nagyon érdemes menni, mert nem igazán látszódik semmi, de az orvos amúgy is onnantól számítja a terhességet, ha már az embrió pulzál, tehát "élő terhesség" van! Én egy eredményemért mentem a dokihoz, 5 hetes terhes voltam, mondtam, hogy van egy + tesztem. Mivel már volt egy missed ab-om, így mondta, hogy bár nagyon korai, azért megnézi. Hüvelyi uh volt és csak egy üres petezsák látszódott, a szikhólyagot is csak sejteni lehetett. Két hét múlva már pulzált a kis embrióm. :) Tehát nyugalom, aggodalomra, pánikra egyelőre semmi ok, csak baromi korán mentél dokihoz! :)
2/6 nini24 válasza:
Jaj dehogy! :) Nekem 5+2-n láttak 7mmes petezsákot, 6+2-n pedig már vert a szíve az 5 mmes magzatomnak :) 4 hetesen még épphogy nem jött meg,ilyenkor csaj megvastagodott nyálkahártya van!
Gratulálok!
12 hetes km
3/6 anonim válasza:
Dehogy aggódj!Nagyon korán mentél dokihoz azért nem látott semmit.
4/6 A kérdező kommentje:
csak úgy megijesztett két pozitiv teszt után meg
egy pozitiv vérvétel után nem látott semmit és azt mondta nem vagyok terhes
2012. szept. 9. 21:21
5/6 A kérdező kommentje:
de én tudom hogy ott az én egyetlenem
2012. szept. 9. 21:21
6/6 anonim válasza:
3.vagyok
Azért a dokinak nem lett volna szabad azt mondania hogy nem vagy terhes,amíg nem tudja 100%-ig addig nem mondhat ilyet.Menj el egy másik dokihoz 2-3 hét múlva,addigra már szívhangja is lesz a babádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!