Lehetett már peteérésem?
Figyelt kérdés
34 éves leszek és már nagyon szeretnénk babát a párommal. Ha szerintetek volt már pé-m, melyik nap lehetett? Jókor voltunk együtt? Tegnap voltam nőgyógyásznál, kaptam norcolut-ot, mert pár napja kis mennyiségű barnás folyásom van. Ha állapotos lennék, mennyire hatna ki ennek a gyógyszernek a hatása a babára? Köszi a válaszokat. :)
2013. márc. 22. 08:34
1/6 anonim válasza:
hormonjaiddal mi a helyzet? néztétek?
2/6 A kérdező kommentje:
Tavaly szeptemberben voltam egy alapos kivizsgáláson, ott nézték, sajnos az akkori dokim a "kis2 eltérésekkel nem foglalkozott. Azt javasolta szedjek clostilbegytet, 5x1 szemet 3 hónapig, közben jártam uh-ra, minden rendben volt. Még sem lett baba. Azóta elköltöztünk onnan, február végén elmentem egy endokrinológus dokihoz magánba, annyira ő sem vett komolyan, mint ahogy vártam volna. Kiírt hormon, pajzsmirigy vérvételre, de csak akkor tudnék elmenni rá, ha megjönne normálisan. Most viszont pár napja barnás folyásom van. Ezért voltam tegnap nőgyógyásznál, aki 2 doboz norcolut beszedését, napi 3x1 szemet írt fel. Majd akkor leszek okosabb, ha megjön a normális vérzésem és eltudok menni a vérvételekre. Szerinted ez a görbe azt mutatja, hogy nagy a baj?
2013. márc. 22. 09:00
3/6 anonim válasza:
szerintem van valami hormon gond, nagyon hosszú a ciklusod, a hő meg összevissza ugrál, de nem vagyok orvos, csak a sok görbéből, amiket itt látni, gondolom. az a pozi ovuteszt is furcsa, ott a ciklus elején. nem tudjuk, hány napos a ciklusod, mert ugye rendszertelen, így peteérést is nehéz találni, meg hát lehet, nincs is. nem ovuteszteltél végig?
4/6 A kérdező kommentje:
De egy ideig ovuteszteltem, amikor a clostit szedtem akkor normálisan ki is mutatta a peteérést, de a dokim azt mondta normális tartós párkapcsolatnál az ovu teszt felesleges kiadás, ezért nem vettem már többet, csak a hőmet mérem. Egyébként az is csak azóta ilyen össze-vissza amióta, már nem szedem a clostit. Addig normális 14 napos luteális szakaszom volt és a hőm is úgy viselkedett ahogy kell. Azóta viszont kész káosz van. Normális ciklusom utoljára dec 20-án volt. Azóta február 14-19-ig volt vérzésem, de az sem olyan amilyennek lenni-e kell. Alig volt valami, majd elmúlt és febr 26-tól 1-2 nap kimaradással barnás folyásaim vannak. Az az ovuteszt amit pozitívnak látsz az azért volt, mert azt hittem állapotos vagyok azért nem jön meg, de nem volt itthon hcg tesztem és olvastam, hogy jóstesztként működhet az ovu is, hát kipróbáltam. Pozitívat mutatott, de nem voltam terhes , mert febr 28-án voltam hcg vérvételen ami kimutatta nincs terhesség.
2013. márc. 22. 09:18
5/6 Angica0901 válasza:
Én is hormonproblémára saccolnék, épp a nagyon ugráló hő, és a hosszú luteális fázis miatt. Nézess mindenképp progeszteront, ANTI-TPO és ANTI-TG szintet és TSH-t. Én sem vagyok orvos, "csak" sok vetélés kapcsán sok orvosi vizsgálatot megjártam, rengeteget olvastam, okosítottam magam. Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön!
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok.
Mióta szedem a norcolutot, a hőmérsékletem így alakulgat.
Remélem, lesz normális ciklusom a gyógyszer beszedését követően és végre megtudják csinálni a hormon vérvételeket, amit kiírt az endokrinológus orvos.
2013. márc. 23. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!