Akkor lehetett peteérésem amikor behúzta?
Igen, jól csinálta a gép. (Most az egyszer, mert sokszor téved ez a program :o)
Viszont ha aktusból annyi volt, amennyit jelöltél, akkor babára ne számíts ebben a hónapban...
Szerintem ez önmagában véve nem probléma, nekem világ életemben 27-32 nap között jött meg, mikor így, mikor úgy, és vannak gyerekeim, szóval ennyi nem számít.
És emellett az még belefér, hogy 28-29 napra megjöjjön Neked most is, kisebb csúszások simán vannak.
Nem vagyunk svájci órák.
Készíts be egy betétet. Vagy egy mini tampont + tisztasági betétet.
Akkor nem ér váratlanul. :o)
Mondjuk, ha tényleg mindig annyi a menzeszed, mint amennyit bejelöltél, akkor nem kell attól tartanod, hogy átázol, már bocsi!
Egyébként meg ne add fel! Nem tudom mióta próbálkoztok, de nem szabad így hozzáállni a dolgokhoz. Mi ebben a hónapban töltjük az 1 évet, már ami a próbálkozást illeti, cukros vagyok, nem stimmel a tsh-m, a párom szeptemberben időpontot szeretett volna kérni spermavizsgálatra, de közölték vele, hogy januárban próbálja újra...!
Szóval nyugi, nem beleszólni szeretnék, csak kicsit megnyugtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!