Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akkor lehetett peteérésem...

Akkor lehetett peteérésem amikor behúzta?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 23. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, jól csinálta a gép. (Most az egyszer, mert sokszor téved ez a program :o)

Viszont ha aktusból annyi volt, amennyit jelöltél, akkor babára ne számíts ebben a hónapban...

2012. nov. 23. 08:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Hülyén fog hangozni, de a rengeteg sikertelen hónap után én már feladtam, hogy nekem sosem lesz babám, a hőm azért mérem még mindig hogy lássam hogy van e peteérésem. vagy sem, és igen csak akkor voltunk együtt. Még egy kérdés. Hogyha most volt ovum akkor mikor kéne megjönnie, mert elvileg nov 30-31-re kéne, de így msot nem tudom hogy akkor fog e
2012. nov. 23. 08:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Peteérés után átlagosan 12-16 nappal jön meg, tehát valahol dec. 1 és 4 közöttre várható hogy megjön, ez meg is felel az átlagos 30-31 napos ciklusnak.
2012. nov. 23. 09:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Eddig mindig úgy volt meg hogy egyik hónapban 28-29nap utána 30-31 naposak, és most a 28-29 naposnak kellett volna jönnie. De ezekszerint átáll a hosszabbra :(
2012. nov. 23. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez önmagában véve nem probléma, nekem világ életemben 27-32 nap között jött meg, mikor így, mikor úgy, és vannak gyerekeim, szóval ennyi nem számít.

És emellett az még belefér, hogy 28-29 napra megjöjjön Neked most is, kisebb csúszások simán vannak.

Nem vagyunk svájci órák.

2012. nov. 23. 09:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Csak pont 30-án hivatalos vagyok egy szalagavatóra, és nem szeretném ha pont ott jönne meg
2012. nov. 23. 09:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Készíts be egy betétet. Vagy egy mini tampont + tisztasági betétet.

Akkor nem ér váratlanul. :o)

2012. nov. 23. 09:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk, ha tényleg mindig annyi a menzeszed, mint amennyit bejelöltél, akkor nem kell attól tartanod, hogy átázol, már bocsi!

Egyébként meg ne add fel! Nem tudom mióta próbálkoztok, de nem szabad így hozzáállni a dolgokhoz. Mi ebben a hónapban töltjük az 1 évet, már ami a próbálkozást illeti, cukros vagyok, nem stimmel a tsh-m, a párom szeptemberben időpontot szeretett volna kérni spermavizsgálatra, de közölték vele, hogy januárban próbálja újra...!

Szóval nyugi, nem beleszólni szeretnék, csak kicsit megnyugtatni!

2012. nov. 23. 14:15
 9/9 A kérdező kommentje:
8 hónapja prógálkozunk babával és eddig semmi. ciklus.hu átálította vasárnap-hétfő-keddre a mensi várható időpontját, úgyhogy elvileg nyugodtan ünnepelhetek :)
2012. nov. 26. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!