Peteérésem lehetett? . (Hosszú, többi a kérdésben)
Hát azért a gyerek legjobb esetben ugye úgy készül,hogy összeteszitek,ami van, nem kenegettek jobbra-balra!:)
Szabad levegőn a sperma nem igazán szeret!
Ráadásul általában a tojásfehérjés nyák szerintem pé előtt szokott lenni, nem utána, bár nyilván nem vagyunk egyformák!
Mivel rendszertelen a mensid a gyógyszer miatt szerintem még legalább két hetet várj a teszttel!
Azért ez a kenegetés nem biztos, hogy túlságosan használható.
Meg úgy szokott kinézni a dolog ált., hogy előbb tojásfehérjés nyák, majd miután megrepedt a tüsző, vérzés.
Nekem ez furcsa, hogy 22.én vérzel, de csak 3 nap múlva van folyás...(hiszen a petesejt alapból nem él 3 napig, és a spermiumoknak a feljutáshoz a tojásfehérjés nyák kellene...)
Persze lehet peteérés nyák nélkül is, meg vérzés nélkül is, szóval szerintem sokat ebből nem lehet jósolni...
Sosem mérted a hődet?
Talán érdemes lenne holnap reggel azonnal ébredés után megmérni, hogy mennyi. Mondjuk ha előtte sosem mérted és nem tudod mennyi az alaphőd, akkor sajna az sem túl informatív.
De azért ha 37 felett van, akkor jó eséllyel volt ovud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!