Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérésem lehetett? . (Hosszú...

Peteérésem lehetett? . (Hosszú, többi a kérdésben)

Figyelt kérdés
5 évig szedtem fogamzásgátló tablettát amivel június végén álltam le.Úgy alakult,hogy az utolsó levelet nem szedtem végig hanem csak pár darabot,és mikor abbahagytam megjött.Utána még augusztus 1.-én is megjött normálisan,azóta viszont nem.Sejtettem,hogy a fogamzásgátló be fog zavarni,mert az 5 évem alatt egyszer volt már egy fél éves tablettaszünetem és akkor is kimaradozott a menzeszem,és csak akkor jött meg újra normálisan mikor újra elkezdtem szedni.Most azonban végleg leálltam vele,mert kisbabát szeretnék.Tehát augusztus óta megint nem menstruálok azonban múlthét szombat este (szept 22) egy kevés vérfoltot fedeztem fel a bugyimon,azt hittem meg fog jönni,de nem.Aznap éjjel voltunk is együtt a párommal.Hétfőn meg (lehet,hogy furának fog tűnni),nem szeretkeztünk csak orálisan és a spermát a végén magamba kentem.Hát így alakult:D Nem tudom így lehetséges-e a teherbe esés.Kedden (szept 25) zuhanyzás közben észleltem a tojásfehérje szerű nyúlós nyákot a hüvelyemben ami számomra egyértelművé tette,hogy biztosan peteérésem lehet.Tehát a szombat esti nagyon enyhe vérzés lehet,hogy ovulációs vérzés volt?Most először észleltem ezt a vérzést és a tojásfehérje szerű nyákot is egyébként.Azóta sajnos nem volt rá alkalom,hogy együtt legyünk a párommal,de ezek alapján van rá esély,hogy teherbe eshettem? Reménykedem benne nagyon:) Mikor érdemes tesztet vennem? Egyébként 21 éves vagyok,a párom 20.
2012. szept. 27. 00:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát azért a gyerek legjobb esetben ugye úgy készül,hogy összeteszitek,ami van, nem kenegettek jobbra-balra!:)

Szabad levegőn a sperma nem igazán szeret!

Ráadásul általában a tojásfehérjés nyák szerintem pé előtt szokott lenni, nem utána, bár nyilván nem vagyunk egyformák!

Mivel rendszertelen a mensid a gyógyszer miatt szerintem még legalább két hetet várj a teszttel!

2012. szept. 27. 04:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Azért ez a kenegetés nem biztos, hogy túlságosan használható.

Meg úgy szokott kinézni a dolog ált., hogy előbb tojásfehérjés nyák, majd miután megrepedt a tüsző, vérzés.

Nekem ez furcsa, hogy 22.én vérzel, de csak 3 nap múlva van folyás...(hiszen a petesejt alapból nem él 3 napig, és a spermiumoknak a feljutáshoz a tojásfehérjés nyák kellene...)

Persze lehet peteérés nyák nélkül is, meg vérzés nélkül is, szóval szerintem sokat ebből nem lehet jósolni...

Sosem mérted a hődet?

Talán érdemes lenne holnap reggel azonnal ébredés után megmérni, hogy mennyi. Mondjuk ha előtte sosem mérted és nem tudod mennyi az alaphőd, akkor sajna az sem túl informatív.

De azért ha 37 felett van, akkor jó eséllyel volt ovud...

2012. szept. 27. 08:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Szombat éjjel az enyhe vérzésem után (már vasárnapra esett kb hajnali 3) belém is ment,a "kenegetés" az meg hétfõ délelõtt volt.Remélem az éjjeli együttlét segített valamit.A tojásfehérjét kedden észleltem.
2012. szept. 27. 08:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Egyébként tegnap este és ma is észleltem a tojásfehérjét és lehet,hogy ma este együtt tudunk lenni :)
2012. szept. 27. 11:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Közben ma voltam nőgyógyásznál amiatt,hogy nem állt helyre még a ciklusom,megnézett ultrahangon,nem látott terhességet,de ha esetleg szombaton sikerült a megtermékenyülés az még nem látszódhat gondolom.Na mindegy próbálkozgatok továbbra is :)
2012. szept. 27. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!