Ha együttlét után 2 héttel a Predictor Early full negatív, két egymást követő napon is, akkor tuti nincs baba szerintetek?
Figyelt kérdés
Ez a teszt kimutatná, ha lenne, ugye?2013. márc. 20. 11:22
11/21 anonim válasza:
más tesztet használj!! vagy neked ez már be vált? nekem fals + mutatott...sajnos
12/21 anonim válasza:
Jogos a kérdező kérdése, hogy honnét kellene tudnia, hogy ha még szülés óta nem volt menzesze, hogy mikor is van peteérés! Szerintem várj még, és egy hét múlva csinálj új tesztet! Szeretnéd, hogy legyen bébi, vagy nem? Mikor szültél, hogy még nincs vérzésed? Barátnőm is ez alatt az idő alatt esett teherbe 7 éve, amíg nem volt vérzése!
13/21 A kérdező kommentje:
Jajjj, még egy hetet, igen, tudom, csak ...hát, van 3 fiam, és a legnagyobb még nincs 5 éves, szóval nem lenne egyszerű, de nyilván ha baba lesz a dologból, akkor 4-en lesznek...csak nem tervezett baba ugye...és iszonyú ez a bizonytalanság.
2013. márc. 22. 21:32
14/21 A kérdező kommentje:
Január végén szültem...khhmm.
2013. márc. 22. 21:32
15/21 anonim válasza:
ÍÍÍÍ, az még nagyon korai lenne! Szerintem, persze, nem vagyok orvos! És nem védekeztek sehogy? Mert ez a "legveszélyesebb" időszak! Mert így tényleg még megközelítőleg sem tudhatod, hogy mikor van peteérésed! Én azért szorítok, hogy ha nem akarsz még babát, akkor ne legyen, ha pedig akarsz, akkor legyen! Majd írd azért meg, hogy mi lett a teszt eredményed!
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Már 17 nap telt el, eddig minden teszt negatív...talán megnyugodhatok?
2013. márc. 23. 21:27
17/21 anonim válasza:
Szerintem már megnyugodhatsz!!!!Majd azért írd meg,mi lett a jövő heti eredményed!
18/21 A kérdező kommentje:
Megírom, és köszi a rám gondolást! Van 3 fiam, a legnagyobb még nincs 5 éves, szóval kéne egy kis szünet azért...:-)
2013. márc. 24. 20:48
19/21 A kérdező kommentje:
Ja, ezt már írtam, bocs...fáradt vagyok...
2013. márc. 24. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!