Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor Early mennyire...

Predictor Early mennyire megbízható terhességi teszt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 21:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Engem becsapott :((
2013. márc. 16. 21:20
 2/19 A kérdező kommentje:

Megtudhatnám, hogy hogyan? Milyen eredményt mutatott farsul?!

Persze, ha csak nem "kínos" neked!

2013. márc. 16. 21:24
 3/19 anonim ***** válasza:
Szar. Mas tesztek mar pozik voltak, amikor ez olyan halvany, hogy inkabb negativ. A frasz jott ram, azt hittem megszakadt a terhesseg. Ha ez lett volna az elso teszt, elkonyveltem volna negativnak es agyalhattam volna... Raadasul 1het mulva verezgetni kezdtem, azt lehet, hogy betudtam volna mensinek. Pedig azota is terhes vagyok es ennek mar egy honapja.
2013. márc. 16. 21:32
 4/19 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Halvany pozi volt es megsem volt baba. Nem veszel tobbet ilyet
2013. márc. 16. 21:33
 5/19 anonim ***** válasza:
Veszek* :))
2013. márc. 16. 21:34
 6/19 anonim ***** válasza:

Nekem is januárban halvány pozi volt és nem volt baba! Én se veszek több ilyet! Nagyon sok rosszat hallottam róla!

Februárba az X-epil teszt nem várt előtt 3 nappal halvány pozi volt ami most már extra erős!

2013. márc. 16. 21:52
 7/19 A kérdező kommentje:

En most csinaltam meg nem reg. Olyan full negativ, hogy az abortuszra menok karcsonyra ilyen ajandekot.kernenek legazivesebben.

Mas 10 erossegu teszt sajnos nem volt a patikaban.

Mar 2. napja kesik. Igaz kesoi ovum volt, a 11. dpo-n tartok, de ennek a tesztnek elv. kikene mutatnia a terhesseget.

De lehet, hogy ettol fugg. megsem vagyok terhes.

2013. márc. 16. 22:52
 8/19 anonim ***** válasza:
Engem is becsapott. 9.dpo-n jól kivehető halvány pozi volt és nem volt baba
2013. márc. 17. 07:57
 9/19 anonim ***** válasza:
Februárban nekem 2* is pozi lett, de baba meg nem volt :((( pedig tök happyk voltunk, ebben a hónapban nem tesztelek csak ha már késik...
2013. márc. 17. 09:21
 10/19 anonim ***** válasza:
51%

Ez a teszt egy kaki! :S

Vegyél Gabriel, vagy Qupido tesztet! Azok érzékenyek még! De 11. dpo-n egyik se fog még semmit mutatni! Majd jövőhét közepén csinálj egy tesztet! Nekem az x-epil 13. dpo este kimutatta!

2013. márc. 17. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!