Predictor Early mennyire megbízható terhességi teszt?
Figyelt kérdés
2013. márc. 16. 21:17
11/19 anonim válasza:
Megbízhatatlan....terhességi és ovu tesztje is csak pénzkidobás.
12/19 anonim válasza:
Nekem fals pozitívat mutatott anno...:-(
13/19 Rosalie23 válasza:
De undorító szöveg " olyan negatív hogy az abortuszra menők ilyet kérnek karàcsonyra" sose tudhatod mit hoz az élet és abortuszra nem feltétlen azok mennek akik felelőtlenek van màs fajta ok is most nem sorolom
15/19 A kérdező kommentje:
Igen. 12. dpo-n csináltam egy x-epil tesztet és pozitív eredményt mutatott.
A kislányom 1 éves. :)
2015. jan. 18. 10:46
16/19 A kérdező kommentje:
*múlt.
2015. jan. 18. 10:48
17/19 anonim válasza:
Koszi h valaszoltal. :-)
Most vagyok kb 12-13 dpo-n es ma reggel ezzel teszteltem full negativat.
A lanyommal egy tesztet csinaltam delutan egy gabrielt es az szep pozitiv volt. Csak olvastam h ez a fajta elegge megbizhatatlan. :-) gratulalok egyebkent.
18/19 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a teszt becsapott volna sokakat, hiszen nagyon sok korai terhesség elhal, pl aki nem vár babát, nem is tesztel, hisz időben megjön. De mivel ez extra érzékeny, kimutatja már előbb, mint sok más teszt. És végül nem marad meg a terhesség. Ennyi. Akkor nem kell ennyire korán tesztelni.
19/19 Delilah24 válasza:
Én a nem várt előtt 4 nappal csináltam reggel a tesztet és pozitív lett. Este egy Clear Bluet is csináltam, az is pozitív lett. 10 hetes kismama vagyok.
Sok negatív véleményt olvastam róla. Véleményem szerintem érdemes két különböző fajta tesztet is csinálni, így biztosabb lehet az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!