Predictor Terhességi teszt szerinted?
Köszönöm a véleményeket :-)
ilyen a görbém:
késői ovum volt, tegnap egész nap görcsölt,szúrt a hasam. Lehetséges,hogy most fejeződött be a beágyazódás?!
Ez a legrosszabb fajta teszt a vilagon!
Sajnos sokszor alpozi (halvany), amugy meg idegesitoen halvany csikot ad akkor is ha megis van baba. A tobbi teszt mar erosebb csikot adna.
En ezt is szetszednem, ki vennem a papircsikot. Egyszer en is kiprobaltam, gyakorlatilag negativnak ertekeltem, mikor egy nappal elotte mar volt egy halvany, de egyertelnu poz x-epilem. Szettortem a muanyagot es a papirt kozvetlenul nezve mar ott volt a csik. Azert nem lettem nyugodt. Arra figyelj meg, hogy a csik szurke v rozsaszin! Egyebkent mintha latnek valamit. Ha ez babat jelen, akkor most az x-epil teszttol halvany de egyertelmu csikot vsrhatsz, a corax teszt viszont nekem ilyenkor mar olyan eros csikot adott mint a kontrollcsik! Drukkolok!
Nekem ez nagyon halvány, pont nemrég volt itt egy hölgy akit becsapott, ugyanilyen szürkecsíkos szerű volt és nem volt babás. És többen írták hogy ez egy nagyon rossz teszt mert mutat gyakran nagyon halvány vonalat akkor is ha nincs terhesség.
De remélem neked nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!