Mennyi idő után mutat pontos eredményt a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Párommal gyermeket szeretnénk, és a peteérésem óta eltelt 1 hét. Ma csináltam egy tesztet, és negatív lett. Korai még, lehet rá esély, hogy terhes legyek és próbáljam pár nap múlva? Köszönöm az értelmes válaszokat!2013. márc. 14. 22:32
1/14 anonim válasza:
Szerintem minimum még egy hét:) Mikorra nemvárod?
2/14 anonim válasza:
Attol fugg, melyik. De a dobozan mindegyiknek ott van.
3/14 A kérdező kommentje:
21-22-re várom a mensit. Akkor valóban még lehet korai volt...? :) Bízom benne, hogy most sikerül.
2013. márc. 14. 22:40
4/14 sarah23 válasza:
KorAi volt a teszt erdemess varni mert a csalodas csak rosszabb,remelem osszejonn megya drukk,!
5/14 anonim válasza:
A beágyazódás 7-12 nap, és akkor még kell idő a hcg termelődésre. Így 14 nap elteltével már nagy valószínűséggel jó eredményt mutat. Az pedig a nem várt napjára esik. Nagyon korai volt a teszt még! Ne csinálj 21.-ig tesztet, mert csak lelomboz ha negatív! Szóval türelem! Szurkolok!:)
6/14 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon korrekt: [link]
7/14 anonim válasza:
minden hónapban 20 százalék az esély a fogantatásra,szóval van esély igen,de nem érdemes a nemvárt napja előtt tesztelni,mert ha meg is történt akkor is még nagyobb valószinűséggel lesz negatív előtte.drukkolok,sok sikert!
8/14 anonim válasza:
Fogantatástól számított 7-10 nap a beágyazódás, utána legkorábban 3 nappal mutat hiteles eredményt a teszt. Nagyon korai volt, ráérsz akkor tesztelni, ha kimarad (de legkorábban a nemvárt napján).
9/14 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam egy tesztet, és halványan megjelent a második csík.... olvastam pár oldalon, hogy ez már pozitívnak számít :)
2013. márc. 18. 10:40
10/14 anonim válasza:
Bizony, akármilyen halvány, az pozitív! Boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!