Mennyi idő után mutat pontos eredményt a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Párommal gyermeket szeretnénk, és a peteérésem óta eltelt 1 hét. Ma csináltam egy tesztet, és negatív lett. Korai még, lehet rá esély, hogy terhes legyek és próbáljam pár nap múlva? Köszönöm az értelmes válaszokat!2013. márc. 14. 22:32
11/14 anonim válasza:
csináltál azóta másik tesztet,ha igen mi lett az eredménye?
amúgy a halvány pozi is pozi,a legtöbb tesztnél,de sajnos vannak kivételek
12/14 anonim válasza:
Elso vagyok
Mennyire halvany? Kép?:) na nem fényben, forgatva, meg "csak Te látod" a csikot, akkor az nagyon jó jel lehet:)
13/14 A kérdező kommentje:
Igen csinálta azóta 2 tesztet. A második olyan lett, mint az első, halvány csíkos. A 3.-kal vártam, az másfajta teszt, vagy egy + jelet ír ki vagy pedig - jelet. Nekem megjelent benne a + :) orvoshoz pedig a héten megyek. :)
2013. márc. 25. 21:11
14/14 anonim válasza:
Gratulálok jó babavárást!!
11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!