Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pár órás pisiből is kimutatja...

Pár órás pisiből is kimutatja a tteszt a terhességet?

Figyelt kérdés

Most sajna nincs itthon teszt, reggel mennék a gyógyszertárba. Amúgy, hogyan lehetne a legdiszkrétebben venni ott egyet? Sajna nagyon kicsi a helység és a mögöttem állók tökre látják, h mit veszek.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2013. márc. 7. 20:04
1 2
 1/12 Mirk válasza:

Reggeli első vizeletből kell tesztelni.

Nem csak gyógyszertárban lehet kapni, DM, Rossmann, stb.

2013. márc. 7. 20:13
 2/12 A kérdező kommentje:
Na, jó, de kimutatja vagy nem? Vagy várjak még holnap utánig? :S:S:S
2013. márc. 7. 20:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Pisilj bele egy pohárba reggel, menj el tesztért és hazaérsz akkor csináld meg.
2013. márc. 7. 20:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Pontosan ezt akarom. Csak én általában már hajnali 4kor felébredek a DM meg legjobb esetben vagy gytár is 8kor nyit. Fél 9-ig állna a vizelet, minimum. Max 10-ig, mert a buszközlekedés itt kiszámíthatatlan. (Egész kicsi község, minden húgyért-sz@rért utazni kell).
2013. márc. 7. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
A pisi nem romlik meg:D
2013. márc. 7. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:

ÉN reggel pisiltem a pohárba, elvittem a lányomat orvoshoz, vettem tesztet, hazaérkezés után megebédeltettem és utána teszteltem. Full pozitívat mutatott jó pár órás állás után is. Szerintem ez semmit nem befolyásol, attól mert nem friss pisi még nem tűnik el belőle a hcg.

Sok sikert!

2013. márc. 7. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha azt vesszük alapul, hogy amikor a laborba viszel vizeletmintát az sem friss mégis bármilyen tesztet csinálnak az működik.

Szerintem ez így lehet az otthoni tesztekkel is.

2013. márc. 8. 10:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Írd le egy cetlire, hogy terhességi tesztet szeretnél és csùsztasd oda! Onnantôl kezdve diszkrét a gyògyszertáros!
2013. márc. 8. 10:21
 9/12 Szandy89 ***** válasza:
na? teszteltél???
2013. márc. 8. 13:17
 10/12 anonim ***** válasza:
?
2013. márc. 8. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!