8 hetes terhességet (5 hét telt el a lehetséges megtermékenyítéstől) jelezhet csupán annyi, hogy hetek óta szurkál, fájdogál az alhasam egyik oldalt, fel vagyok lent puffadva és néha mindjárt megjön érzésem van?
szerintem nem vagy terhes :-(
de azért mindenképp elmennék a helyedben nőgyógyászhoz, a tüneteidre mindenképp magyarázat kellene és nem a terhesség az egyetlen indok. lehet,h valami hormonális gubanc van. ráadásul ő ki is tudja zárni/meg tudja erősíteni a terhességet. vagy már ezen is túl vagy...
Hát lehet z vagy de én tesztelnék megint!!!!
És nekem a délutáni vizeletből mindig erősebb volt a csikom!! Nem tudom mibe vannak ezzel a reggeli vizelettel!!!
5.
a második teszt rá egy hétre készült, akkor már délutániból is ki kellene mutatni. és közben vérzett is a kérdező. elég nagy vakmerőség azt mondani, h valószínűleg terhes... :-(
Akkor van értelme vagy nincs értelme tesztet csinálnom? :(
Köszönöm a válaszaitokat!!
Negatív lett a teszt, úgyhogy biztosan nem vagyok terhes és az az első pozitív csak becsapott....
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!