Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Multhéten voltam laborba ahol...

Multhéten voltam laborba ahol csináltak terhességi tesztet, ami negativ lett. Elöfordulhat az hogy még nem mutatta ki a terhességet?

Figyelt kérdés
2013. febr. 25. 09:23
1 2
 1/12 krisztivan ***** válasza:
Barátnőm már majdnem 3 hónapos volt amikor a vérvételből megmondták,hogy tényleg terhes:-)) De ez már 14 éve volt.Azóta lehet jobb a labor:-))
2013. febr. 25. 09:27
 2/12 anonim ***** válasza:
mióta késik a menstruációd?
2013. febr. 25. 09:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mióta késik a vérzésed. A terhességi tesztek, a vizeletben megjelenő HCG hormon jelenlétét mutatják ki, ami csak terhesség esetén termelődik. A "házilag" alkalmazható tesztek is megbízható eredményt adnak a vérzés kimaradása után már 2-3 nappal. Vérből, (tehát laboratóriumi körülmények között) ennél is biztosabban kimutatható a HCG jelenléte. Ha ez a teszt lett negatív, akkor valószínűleg nem vagy terhes.
2013. febr. 25. 09:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Február 9.én volt barnás rózsaszin valami ami tartott 2 napig és azota semmi.Tehát ebben a hónapban nem jött még meg.
2013. febr. 25. 09:41
 5/12 anonim ***** válasza:
akkor viszont szerintem ki kellett volna mutatnia
2013. febr. 25. 09:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha ezt a késést terhesség okozná, azt már a legolcsóbb bolti tesztnek is ki kellene mutatnia, nemhogy laboratóriumi vizsgálatnak. Sőt, már ultrahanggal is látnák a terhességet. Valami más gond lehet, a terhességi tesztet valószínűleg azért végezték el, hogy a többi vizsgálat előtt egyértelműen kizárják a lehetőségét.
2013. febr. 25. 09:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem csináltak ultrahangot.
2013. febr. 25. 09:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a negatív laboreredmény miatt. Te mit szeretnél? Volt már máskor is ilyen "semmilyen" vérzésed? Az orvos mit mondott?
2013. febr. 25. 10:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Milyen vizsgálat volt, vérvétel vagy vizelet? Mert a vizeletvizsgálat kb. ugyanannyiból áll, mint a mai otthoni tesztekkel, semmivel nem pontosabb. A vérvételnek viszont már korán is ki kell mutatnia, az sokkal biztosabb. Úgyhohy, ha vérvétel volt, akkor valószínűleg nem vagy terhes.
2013. febr. 25. 15:25
 10/12 frászkarikaborsó ***** válasza:
Akkor fordulhat elő ha nem sokkal előtte estél teherbe és még nem volt annyi anyag a vizeletben (vérben) amennyi kimutatja. Vérnél ez sokkal rövidebb időt jelent.
2013. febr. 25. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!