Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat olyan, hogy...

Előfordulhat olyan, hogy egyetlen teszt sem mutatja ki a terhességet?

Figyelt kérdés

December közepén voltunk utoljára együtt,és már 2 mensim is megjött.

Az első megvonásos vérzés volt,mert fogigátlót szedtem.A következő hónapban már nem kezdtem el szedni,és pár napos késéssel ugyan de rendben megjött a mensim.Ezem a héten szerdán múlt el.

Decembertől több tesztet is csináltam,és mind negatív lett.

Már megnyugodtam,de most a mensi után nagyon furán érzem magam.Mintha fájnának a melleim,néha-néha hányingerem van,és szédülök is.Elég sokat fáj a fejem,és a derekam is.Szerdán csináltam ismét tesztet,NEGATÍV.

Mi lehet ez?Lehet mégis terhes vagyok,csak a teszt nem mutatja?Vagy az zavar be,hogy abbahagytam a fogigátló szedését?Nagyon ideges vagyok.

A hőmet nemnagyon szoktam figyelni,de azt észrevettem,hogy mensi után leesett.

Bejelentkeztem dokihoz,de csak márciusra kaptam időpontot,addigra meg várom a következő mensit.

Mi lehet ez?

2010. febr. 13. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mivel megjött igy nem nagy esélye van a terhességre,de lehet a gyogyszer abbahagyása kavart be,ez attól is függ meddig szedted a gyógyszert.
2010. febr. 13. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem semmi baj! Előfordulhat hogy a tabi abbahagyása okozott ilyen tüneteket nálad, mint a szédülés, fej és derékfájás..mert azért ez is hormonváltozással jár. Nekem ugyanezek a tünetek az inzulinrezisztencia miatt voltak, a tabi abbahagyása után jelentkeztek, így derült ki a pco-m. Azért a helyedben elmennék a dokihoz. Fura, hogy csak márciusra kaptál időpontot... sztk-ban nem szokott ennyi lenni a várakozási idő. De egy szó mint száz, szerintem tuti nem vagy terhes, valami más lesz, ha lesz egyáltalán bármi baj.
2010. febr. 13. 15:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Jövőhéten megpróbálok elmenni másik dokihoz,és megírom mi lett az eredmény.

2010. febr. 13. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!