Szerintetek a hátrahajló méh miatt előfordulhat, hogy nem tud megtapadni, vagy épp rossz helyen ágyazódik be a petesejt? Okozhat ez vetélést, vagy méhen kívüli terhességet?
Figyelt kérdés
Hátrahajló méhem van, tavaly volt egy vetélésem, azóta is próbálkozunk. Talán most összejött, de félek az újabb vetéléstől.2011. jún. 20. 22:48
1/10 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudom a választ, de nekem a legjobb barátnőmnek van ilyen, és neki 2 gyermeke van, mindkettő rögtön az első hónapban összejött, és teljesen problémamentes terhességei voltak.
2/10 anonim válasza:
Nekem is hátrahajló méhem volt, én nehezen estem teherbe.
3/10 anonim válasza:
Azt nem tudom megmondani, hogy esetleg a hátrahajló méhed okozhatta-e a vetélésed, csak azt tudom leírni, amikor nekem az orvosom mondta, hogy hátrahajló méhem van, én pedig rákérdeztem, hogy ez okozhat-e majd problémát, ha egyszer babát szeretnék, akkor erre azt mondta: "Jajj, akkor vegye úgy, hogy nem is mondtam semmit. Ez nem okoz problémát." És valóban. Mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, akkor rögtön jött is, és szerencsére se a terhesség alatt, se a szülésnél nem volt problémám, szóval nem feltétlenül okoz bajt. Tudom, könnyű mondani, de ne félj, azzal csak ártasz magatoknak! Én szorítok értetek!!!
4/10 anonim válasza:
Hátrahajló méhem van. Nőgyógyász szerint: "soha nem lehet gyerekem" - ezt mondta kb 10 évvel ezelőtt.
2 babánk van.
1: 1 próbálkozásra megfogant, 32 éves voltam, mellső falon tapadt, jó helyen.
2: 1 próbálkozásra megfogant, 34 éves voltam, hátsó falon tapadt, a fundusban majdnem, szóval a legjobb helyen.
Nem volt vetélésem sohasem.
5/10 anonim válasza:
Hátrahajló méhem van nekem is. Volt egy vetélésem, nem hiszem, hogy ez miatt. Az orvos kitapintotta akkor is már kb a 10. hétnél, hogy előrejött, jó helyen van a méhem. Most várom a második babánkat, nem mondanám, hogy nehezen esem teherbe.
6/10 Manka68 válasza:
A hátrahajló méh a normális egyik variációja. Nem okoz problémát.
7/10 anonim válasza:
Nekem is azt mondta anno a nőgyógyász, hogy soha nem lehet gyerekem a hátrahajló méhem miatt. Ehhez képest 4 van, mindegyik 1-2 hónap próbálkozás után jött össze.
8/10 anonim válasza:
Nem nehezíti a teherbeesést.Nekem már a 6.héten egyenes állásban volt, majd következő hetekben előre állt. Egyik barátnőmnek is ilyen van, most várja a 2.babát.
9/10 sumergo válasza:
Mikor rákérdeztem nőgyógyásztól, hogy számít-e valamit, ha hátrahajló a méhem, azt mondta: Régebben volt ilyen nézet, hogy negatívan hat a teherbeesésre. Ma már bebizonyosodott, hogy semmilyen befolyással nincs a teherbeesésre, és terhességre.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon megnyugodtam! :-D
2011. jún. 22. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!