A fogyókúrázás mennyire befolyásolja a terhességet, és jó, vagy rossz irányba?
Szerintem alkatfüggő.
Nekem fogyókúra (havi 3-4 kg mínusz fél éven át) idején nem volt peteérésem. Ezt előbb hőmérőzéssel, majd orvosi hormonvizsgálattal is tapasztaltam.
Dönts, fogyókúra vagy baba. Egyébként nagyon irigyellek, hogy csak 2 kg-ot híztál. Volt hozzá valami recepted?
Én már azt is hallottam, hogy peteérés kimaradhat, megfulladhat a pete, ha valaki túlsúlyos. Annyira szerintem nem vagy.
Úgyhogy ez is-az is ok lehet.
De a stresszelés is!
köszönöm utolsó, én pont ilyen kíméletes fogyókúrára gondoltam, szóval semmiképpen nem koplalás. Mivel 80 kg vagyok, így félek, emiatt nem estem eddig teherbe (9 hónapja próbálkozunk a kistesóval).
Első válaszoló, tehrességi cukor miatt szénhidrát diétát kellett tartanom, azért nem híztam többet. De a szoptatás abbahagyása után sajnos feljöttek a leadott kilók (bár ez inkább az én hibám, gondolom).
Fogyókúrát egyáltalán nem javaslok, nem kedvez a teherbeesésnek.
Életmódváltást azonban igen, és az meg éppenhogy kevdez. kevesebb cukor, kevesebb zsír, több fehérje. Teljes kiőrlésű kenyér, zöldség, gyümölcs, levesek, főzelékek... biztos ezerszer hallottad már. :-) No meg mozgás. Ha ezeket ötvözöd, akkor mehet le a súlyból, és mégis egészséges maradsz.
10% túlsúly már csökkentheti a teherbeesés lehetőségét.
fogyókúrázni viszont nem szabad, csak ahogy fent írták: életmódváltozás. Ajánlom Rita West Gyereket szeretnénk című könyvét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!