Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz hogy befolyásolja a...

Igaz hogy befolyásolja a rossz fogazat a teherbeesést?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem. sok nőt ismerek,akik rossz fogazattal estek hipp-hopp teherbe.
2009. júl. 29. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha gyulladt, gócos a fogazat, elvileg befolyásolhatja... de tényleg sokan simán teherbe esnek úgy is.
2009. júl. 29. 22:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem van 1 fogam ami nagyon rossz, most hétfőn vágták fel miatta az inyemet,mert begyulladt és tájogos lett:-( Valakitől hallottam hogy ilyen miatt nem sikerült teherbe esnie! Megcsinálták a fogát és terhes maradt. Kiváncsi voltam mi lehet igaz ebből.
2009. júl. 29. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Több év után akkor estem teherbe mikor bucira volt dagadva a fejem a fogaim miatt! :):)

Egyébként láttam már a terhesgondozóba olyan kismamit akinek egy darab foga nem volt elől. Nem friss esés volt.

Ne aggódj.

2009. júl. 29. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tanácsolhatok neked egy fontos dolgot, akkor én azt mondom, rakasd rendbe az összes fogad. Én is ezt tettem. Babát szeretnénk, még az amalgántöméseket is kicseréltettem. Gondolj bele, ha teherbe esel és a 9 hónap alatt begyullad valamelyik rossz fogad, a gyógyszerek, injekció stb. nem tesz jót a magzatnak.
2009. júl. 30. 07:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha ekkora gyulladás van a szervezetben, akkor valószínűleg tényleg okoz(hat) gondot. egy rossz fog még nem biztos, hogy gyulladás, de érdemes rá odafigyelni, mert könnyen az lehet... (és később is okozhat gondot, nem csak a fogantatásnál...)
2009. júl. 30. 09:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, asszem renbe tetetem azt ahol gond lenne később, utána jöhet a baba:-)
2009. júl. 30. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!