Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor Terhességi teszt...

Roberta77 kérdése:

Predictor Terhességi teszt szerinted?

Figyelt kérdés

15. dpo 37.1 a hőm.

[link]

[link]

2013. márc. 16. 07:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ezt a tesztet felejtsd el! A másik kérdésedhez is én írtam, hogy többször volt halvány pozi nem várt előtt és még se volt baba!
2013. márc. 16. 08:35
 12/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, olvastam. :-)
2013. márc. 16. 08:36
 13/32 anonim ***** válasza:
Tényleg csinálj másikat! Ez a teszt nem jó!
2013. márc. 16. 08:42
 14/32 anonim ***** válasza:
69%

sziasztok!!

én is látok rajta valamit! de én is sok rosszat hallottam erről a tesztről!! én is teszteltem ilyennel de nekem negatív lett és nem is volt baba!!

az ovud 22 napnál volt azaz 29-én tudom nem ez a kérdés de azért leírom ha nem baj!! drukkolok neked!! már nyugodtan tesztelhet nap közben is mert már ki kellene mutatnia!!

2013. márc. 16. 08:45
 15/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene riogatni, hogy nem jó a teszt!! Miért ne lehetne akár valós pozitív? A hője is szépen fent van! Van aki csalódott benne, van aki pedig erre esküszik! Nekem pl. amikor nem voltam babás, egyértelmű negatív volt. A képen pedig igaz tényleg halványan, de rózsaszín 2. csík van. Nem mondom hogy éld bele Magad, de szerintem babás Vagy! :) Halk Gratula! :)
2013. márc. 16. 08:54
 16/32 A kérdező kommentje:

Arra is gondoltam túl híg volt a vizelet,mert sokat ittam este és hajnal 4-kor ébredtem,h.majd kirepedek.

Az ovum elég későn volt, 26-27-én volt pozitiv az ovu teszt

lehet,hogy csak márc1-én volt a "nagy találkozás"

Köszönöm a válaszokat :-)

2013. márc. 16. 09:27
 17/32 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Olvasd végig én 2-szer is megjártam ezzel a teszttel. Nem vegyél ilyet többet szerintem

2013. márc. 16. 12:26
 18/32 anonim ***** válasza:
77%
Senki se riogatta szerintem , ő kérdezte hogy SZERINTÜNK ez milyen, nyilván ha rossz tapasztalataink vannak erről a tesztről nem fogunk hazudni hogy óó persze tök pozitív mert akkor esetleg nagyot fog csalódni. Szerintem jobb hogy korrekt választ kap mintha mindenki ennyit ír hogy igen TUTI pozitiv.
2013. márc. 16. 12:49
 19/32 anonim ***** válasza:
Kerdezo! Szetszedted a tesztet?
2013. márc. 16. 13:30
 20/32 anonim ***** válasza:
18 vagyok az lemaradt a mondandóm végéről hogy természetesen mindenki nagyon szorít a kérdezőnek hogy valóban pozitiv eredménye legyen.
2013. márc. 16. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!