Roberta77 kérdése:
Predictor Terhességi teszt szerinted?
2013. márc. 16. 07:49
11/32 anonim válasza:
Ezt a tesztet felejtsd el! A másik kérdésedhez is én írtam, hogy többször volt halvány pozi nem várt előtt és még se volt baba!
12/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm, olvastam. :-)
2013. márc. 16. 08:36
13/32 anonim válasza:
Tényleg csinálj másikat! Ez a teszt nem jó!
14/32 anonim válasza:
sziasztok!!
én is látok rajta valamit! de én is sok rosszat hallottam erről a tesztről!! én is teszteltem ilyennel de nekem negatív lett és nem is volt baba!!
az ovud 22 napnál volt azaz 29-én tudom nem ez a kérdés de azért leírom ha nem baj!! drukkolok neked!! már nyugodtan tesztelhet nap közben is mert már ki kellene mutatnia!!
15/32 anonim válasza:
Szerintem nem kellene riogatni, hogy nem jó a teszt!! Miért ne lehetne akár valós pozitív? A hője is szépen fent van! Van aki csalódott benne, van aki pedig erre esküszik! Nekem pl. amikor nem voltam babás, egyértelmű negatív volt. A képen pedig igaz tényleg halványan, de rózsaszín 2. csík van. Nem mondom hogy éld bele Magad, de szerintem babás Vagy! :) Halk Gratula! :)
16/32 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam túl híg volt a vizelet,mert sokat ittam este és hajnal 4-kor ébredtem,h.majd kirepedek.
Az ovum elég későn volt, 26-27-én volt pozitiv az ovu teszt
lehet,hogy csak márc1-én volt a "nagy találkozás"
Köszönöm a válaszokat :-)
2013. márc. 16. 09:27
17/32 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Olvasd végig én 2-szer is megjártam ezzel a teszttel. Nem vegyél ilyet többet szerintem
18/32 anonim válasza:
Senki se riogatta szerintem , ő kérdezte hogy SZERINTÜNK ez milyen, nyilván ha rossz tapasztalataink vannak erről a tesztről nem fogunk hazudni hogy óó persze tök pozitív mert akkor esetleg nagyot fog csalódni. Szerintem jobb hogy korrekt választ kap mintha mindenki ennyit ír hogy igen TUTI pozitiv.
19/32 anonim válasza:
Kerdezo! Szetszedted a tesztet?
20/32 anonim válasza:
18 vagyok az lemaradt a mondandóm végéről hogy természetesen mindenki nagyon szorít a kérdezőnek hogy valóban pozitiv eredménye legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!