Fiatal kismamák! Hogyan szántátok el magatokat olyan fiatalon? 20-22 évre gondolok.
Szia!
Én 18 éves vagyok,és a párom 34.Első éves fősulis vagyok,levelezőn végzem,és úgy döntöttünk jöhet a baba.Szeptembertől próbálkzunk,elősőre nem jött össze,de új hónap új remények.Inkább én akarom jobban a gyereket,párom vonakodott még ettől a dologtól a korom miatt.2 éve együtt élünk,az saját házban,és szerencsére az anyagi helyzetünk is megengedne 1 gyereket.(kopp-kopp) Páromnak van már 1 5 éves lánya,előző házasságából.
Ha sikerülne a baba ebben a hónapban,akkor pont betölteném a 19-et mire megszületne.Én nagyon család centrikus vagyok,nagyon vágyom már egy gyerekre,pedig sokan mondják h. még én is gyerek vagyok.Pedig úgy gondolom a koromnál legalább 5 évvel érettebb vagyok.Meg a páromat nagyon szeretem,és mindíg azt mondom neki,h. ne halogassuk a babát,mert így is mire 20 éves lesz a gyerek,ő addigra már 54 éves lesz.(ezzel zsarolom):) Meg tudom,hogy melette bisztonságbann lennénk.Ezek miatt IS szeretnék már most babát.És persze a párom is.
Minden jót neked.
Szia!
10.01-én 07:31 kor írtam Neked! Ha nem vagy bulizós és inkább tényleg családcentrikus vagy, szereted annyira a párodat Én biztos nem gondolkoznék! Nekem pénteken mozdult elöször hajnalban hogy éreztem is, párom is fent volt és egyből fogta a hasamat aztán mondtam hogy ez még odébb lesz mire érzi! Hááát nem cserélnék bulikra, csavargásra, nyaralgatásra! A legboldogabb embernek érzem magam. Imádom Őt is az Apukát is rengeteget tesz megértünk! A Legjobb az hogy attól lesz Babám akit tényleg mindenkinél jobban Imádok/Imádtam eddig már most is osztozkodhat a "helyén". Az anyagiakba nálatok nem látok bele Én amit alapot számoltam indulásra 350,000 és a szülésem +80,000. És akkor félévig csak pelus havi +15-20 ha tesco-auchan akciós libero, pemperst veszed. Én már most spórolok Aprókat teszem félre (fém 200) augusztus óta 35,000 jött össze+ 60,000 anyasági tám. 4 pecsét után. Ruhácskákat én tescoban néztem meg ismerősöm boltjába, a butorokat stb... itt neten mindenféle oldalon! Már az jó ha nem kapásból beleugrasz mint sok kis "bolond". Ezért Gratulálni tudok csak. Dönts úgy ahogy Nektek (esetleg hármotoknak) a legjobb lesz/lenne.
Szia!
előző vagyok! Annyi még lemaradt Hogy Páromnál sem Én vagyok már az első! Megtalálta az igazi szerelmét a hasamban! De így szívesen osztozok Én is! Ezeket látod vagy most majd vagy pár év múlva Te is, ezek lesznek a leghatalmasabb érzések. Én Teljesen más szemmel nézek már Páromra azért amiket végig csinált velem azért hogy Babánk lehessen. Ma vagyunk 17 hét +4 naposak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!