Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fiatal kismamák! Hogyan...

Fiatal kismamák! Hogyan szántátok el magatokat olyan fiatalon? 20-22 évre gondolok.

Figyelt kérdés
Én 20 éves vagyok (párom 32), és már szeretnénk kisbabát, de én még egyetemen tanulok, és félek, hogy nem lenne elég a párom családi háttere lakásra, babára, fenntartásukra. Tudom, hogy nem csak a gazdag fiatal lányok és/vagy párjuk vállalnak fiatalon babát, ezért kérdezem, hogy mi volt az utolsó lökés mikor elhatároztátok, hogy ti tényleg már most gyereket akartok. Szóval itt a tervezett korai terhességre gondolok.
2009. szept. 15. 22:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
SZIA.éN JÚNIUSBAN SZÜLTEM ÉS JÚLIUSBAN LETTEM 20 ÉVES.FÉRJEM JAN.BAN LESZ 31 ÉVES.MÁR NAGYON SZERETTÜNK VOLNA BABÁT ÉS MI MÁR KEZDETEKTŐL(2 HÓNAP UTÁN)KÖLTÖZTÜNK ÖSSZE,VETTÜNK EGY KIS HÁZAT(1 SZOBÁS),IDÉN MÁRC.BA VOLT AZ ESKÜVŐNK ÉS JÚNIUSBA MEG IS ÉRKEZETT A KICSI FIAM.ANYAGILAG ÚGY ÁLUNK HOGY NEM VAGYUNK GAZDAGOK,MEGÉLÜNK DE HA ARRA VÁRNÁNK HOGY MIKOR LESZ SOK PÉNZÜNK SOHA NEM LETT VOLNA BABA.FÉL ÉVET DOLGOZTAM,A FÉRJEM MEG MÁR 17 ÉVES KORA ÓTA UGYANAZON A MUNKAHELYEN DOLGOZIK.NAGYON SZERETNÉNK MÉG 1 KISTESÓT NEM IS OLYAN SOKÁRA DE ADDIG VAGY ÉPÍTKEZNI KELL VAGY ELADNI EZT A KIS HÁZAT ÉS NAGYOBBAT VENNI.NEM BÁNTUK MEG HOGY JÖTT A BABA ÉS AMÚGY IS TERVEZVE VOLT.NAGYON BOLDOG VAGYOK.
2009. okt. 1. 08:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 18 éves vagyok,és a párom 34.Első éves fősulis vagyok,levelezőn végzem,és úgy döntöttünk jöhet a baba.Szeptembertől próbálkzunk,elősőre nem jött össze,de új hónap új remények.Inkább én akarom jobban a gyereket,párom vonakodott még ettől a dologtól a korom miatt.2 éve együtt élünk,az saját házban,és szerencsére az anyagi helyzetünk is megengedne 1 gyereket.(kopp-kopp) Páromnak van már 1 5 éves lánya,előző házasságából.

Ha sikerülne a baba ebben a hónapban,akkor pont betölteném a 19-et mire megszületne.Én nagyon család centrikus vagyok,nagyon vágyom már egy gyerekre,pedig sokan mondják h. még én is gyerek vagyok.Pedig úgy gondolom a koromnál legalább 5 évvel érettebb vagyok.Meg a páromat nagyon szeretem,és mindíg azt mondom neki,h. ne halogassuk a babát,mert így is mire 20 éves lesz a gyerek,ő addigra már 54 éves lesz.(ezzel zsarolom):) Meg tudom,hogy melette bisztonságbann lennénk.Ezek miatt IS szeretnék már most babát.És persze a párom is.

Minden jót neked.

2009. okt. 1. 13:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a közös tervek segítettek hozzá.23-at töltöttem, amikor elterveztük, hogy kisbabát akarunk.Hamar összejött, és jövö év márciusára várjuk.Nincs semmink, én még fősulira járok(illetve így halasztanom kell), a párom is tavaly végzett.Albérletbe lakunk.Viszont vannak a jövőre nézve tervek, amik szerintem a legfontosabb.Gyűjtögetünk, mire a baba 2-3 éves lesz addigra szeretnénk saját lakást venni.Úgy gondoljuk, ha nem élünk nagy lábon, és megtanulunk spórolni, akkor a baba után is "meggazdagodhatunk", nem feltétlen a meggazdagodás után kell a babának jönnie.Szerintem ha valaki úgy érzi, hogy felnőtt a feladathoz, és képes áldozatokat hozni, akkor nincsen legyőzhetetlen akadály :)
2009. okt. 1. 13:54
 14/17 A kérdező kommentje:
örülök, hogy csak pozitív tapasztalatokat hallottam tőletek!:) jó volt őket olvasni. párszor szóba került mostanába is a gyerek dolog, és mondta, hogy már ő is nagyon szeretne, de tényleg várhatnánk még, nem akarja, hogy később őt is okoljam azzal, hogy nem élhettem ki magam rendesen.. de én inkább babáznék, mint bulikba járnék, amúgy se vagyok olyan bulizós típus. várom a további válaszokat is!
2009. okt. 1. 17:37
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

10.01-én 07:31 kor írtam Neked! Ha nem vagy bulizós és inkább tényleg családcentrikus vagy, szereted annyira a párodat Én biztos nem gondolkoznék! Nekem pénteken mozdult elöször hajnalban hogy éreztem is, párom is fent volt és egyből fogta a hasamat aztán mondtam hogy ez még odébb lesz mire érzi! Hááát nem cserélnék bulikra, csavargásra, nyaralgatásra! A legboldogabb embernek érzem magam. Imádom Őt is az Apukát is rengeteget tesz megértünk! A Legjobb az hogy attól lesz Babám akit tényleg mindenkinél jobban Imádok/Imádtam eddig már most is osztozkodhat a "helyén". Az anyagiakba nálatok nem látok bele Én amit alapot számoltam indulásra 350,000 és a szülésem +80,000. És akkor félévig csak pelus havi +15-20 ha tesco-auchan akciós libero, pemperst veszed. Én már most spórolok Aprókat teszem félre (fém 200) augusztus óta 35,000 jött össze+ 60,000 anyasági tám. 4 pecsét után. Ruhácskákat én tescoban néztem meg ismerősöm boltjába, a butorokat stb... itt neten mindenféle oldalon! Már az jó ha nem kapásból beleugrasz mint sok kis "bolond". Ezért Gratulálni tudok csak. Dönts úgy ahogy Nektek (esetleg hármotoknak) a legjobb lesz/lenne.

2009. okt. 5. 12:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

előző vagyok! Annyi még lemaradt Hogy Páromnál sem Én vagyok már az első! Megtalálta az igazi szerelmét a hasamban! De így szívesen osztozok Én is! Ezeket látod vagy most majd vagy pár év múlva Te is, ezek lesznek a leghatalmasabb érzések. Én Teljesen más szemmel nézek már Páromra azért amiket végig csinált velem azért hogy Babánk lehessen. Ma vagyunk 17 hét +4 naposak.

2009. okt. 5. 12:14
 17/17 A kérdező kommentje:
nagyon örülök, hogy ilyen jó nektek, csak gratulálni tudok! remélem nemsoká mi is ilyen helyzetben leszünk!:)
2009. okt. 5. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!