Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Annyira szuper lenne ha anya...

Annyira szuper lenne ha anya terhes lenne. Szerintetek ezek alapján terhes?

Figyelt kérdés

sokat jár pisilni

rengeteget eszik

tök ideg

viszont ivott bort

fájlalja a hasa alját

kb 1,5 éve szeretne az egész família pici babucit

annyira féltem anyát hogy nem sikerül a beágyazódása hogy amior fürdik félek túl forró és nem sikerül

nem hagyom hogy emeljen

megjegyezte h miyen sokat segíte, csak nem tudja hogy azért mert féltem

ja kb az elegy hét múlva kell megjönnie neki

2013. márc. 16. 22:01
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Az,hogy feltételezésem szerint ő nem 12 éves az miért nekiugrás??????Nem értem az embereket komolyan kritizál,hogy nem a kérdésre válaszolok holott ő sem azt teszi...no comment.én meg azt utálom ha hülyének néznek!
2013. márc. 19. 19:28
 32/40 anonim ***** válasza:
53%
Akkor ne háborogj, hagyd el az oldalt, ha nem tetszik. :D
2013. márc. 20. 07:17
 33/40 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy egy gyereket hazugsággal vádolsz, és azzal, hogy kamu a kérdése, az részemről nekiugrásnak minősül. Ráadásuln az általad érvként felhozott példa (az ember lánya) pl. nálunk családi szójárás, ergo én is használtam 12 évesen, ez nem támasztja alá a rágalmad. Mert bárhogy csűröd csavarod, ez az, amit te csinálsz. Továbbá mégegyszer leírom, én már válaszoltam a kérdező kérdésére, a továbbiakban pedig felháborodásomnak adok hangot, hogy valaki nem azért jön ide, hogy ezt tegye, hanem hogy megalapozatlan indokokkal hazugsággal vádoljon egy ismeretlent,akiről semmit nem tud. A véleményed senki nem kérdezte, a kérdező arra volt kíváncsi, hogy terhes lehet-e az anyukája ezek alapján, nem arra,hogy tényleg 12 évesnek néz-e ki az írásából, avagy nem. Ha idegesít, hogy megvédem, csatlakozom az előzőhöz, és hagyd el az oldalt, vagy adj normális választ. Tiszteletem
2013. márc. 20. 10:44
 34/40 anonim ***** válasza:
Még jó hogy itt az ember eldöntheti,hogy mikor hagyja el az oldalt vagy sem nem itt fogok erről véleményt kérni nyugodtan le lehet pontozni..letojom...sok álszent!!
2013. márc. 20. 17:34
 35/40 anonim ***** válasza:
Na most már várjuk ki, hogy lesz-e testvérkéje ennek a 12 évesnek:))
2013. márc. 20. 17:41
 36/40 anonim ***** válasza:

"annyira féltem anyát hogy nem sikerül a beágyazódása hogy amior fürdik félek túl forró és nem sikerül

nem hagyom hogy emeljen "

Most komolyan..nem akarok vitázni de ne legyetek már ennyire naívak!!Ő nem 12 éves és ennyi...nekem van egy 15 éves lányom ,nem fogyatékos stb...de hogy ő sosem foglalkozott volna ilyennel nincs tisztában egy ennyi idős gyerek...évek óta járok erre az oldalra és az ilyen kérdések fele kamu...nyugodtan háborodjanak fel mélységesen az én feltételezésemen..én ilyen dolgokon nem tudok mélységesen felháborodni vannak az életben ennél sokkal komolyabb dolgok amiken felháborodjak.Nyugodtan védd csak a kérdezőt háborodj fel ő meg jókat röhög a markában ennyi..

2013. márc. 20. 17:56
 37/40 anonim ***** válasza:
hú de feldúlt lett itt valaki. Persze, értem. Ha a te lányod nem foglalkozik valamivel, akkor senki más nem. Pontozva, ha jól látom nem vagy. Egyedül te húztad fel magad. Sajnállak...
2013. márc. 20. 21:54
 38/40 anonim ***** válasza:
17:56 tökéletesen igazad van, persze, hogy nem egy 12 éves írogat. Nemhogy neki, időnként felnőtteknek sem sok fogalma van ilyesmiről. Szerintem a gyermektelenségét, vagy a meddőségét "gyógyítja" ezzel a módszerrel, de hogy nem normális, az biztos. Nem véletlen, hogy nem válaszol már egy ideje:-)
2013. márc. 20. 22:29
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
ez igazán szép. értelmes felnőtt emberek ilyeneken vitáznak, sértegetik (igen, lehet felháborodni) szegény kérdezőt, és még oda-oda szúrnak neki egyet, ha éppen egy másik kommentelőnek írnak kedves, baráti hangvételű választ. és ők oltják a kérdezőt. lehet, hogy meglepő, amit írok: engem is érdekeltek 12 évesen ezek a dolgok, és tudtam is róluk sokat, főleg mivel az édesanyám rengeteget mesélt róla, miután látta, hogy érdekel. persze,nem durr-bele-a-közepébe, hanem szépen fokozatosan. mind a mai napig nagyon érdekel, és szívesen foglalkozom a témával. és 15 évesen van szexuális felvilágosítás az iskolákban, egy nagyon alap szinten minden ilyenkorú kamasz tud ezekről a dolgokról (ha nem, az elég baj, az iskolának majdhogynem kötelessége elmondani, nem a gólya hozza a kisbabát). és azok után, amiket írtatok, ne csodálkozzatok, ha nem válaszol a kérdező. kapna még több szurkálást a nyakába. kell az neki? érezzétek magatokat jól és felsőbbrendűnek emiatt. tudom, hogy ez is kötözködés volt, de egyszerűen felháborítónak találom, hogy mindenkit, aki nem érte el a "megfelelő" évjáratot, alapjáraton lehülyéznik, és belekötnek azok, akik már elérték. teljesen egyetértek azzal a kommentelővel, aki azt írta, hogy aki nem tud a kérdésre válaszolni, ne írjon. igaza van. lehet hogy egyszerűbb itt az interneten névtelenül belekötni fűbe-fába, levezetni napi streszt, értem én, de roppant infantilis és szánalmas dolog.
2013. márc. 21. 17:12
 40/40 anonim ***** válasza:
Nagyon félreolvastad..nem én lettem feldúlt hanem pont Te .Lehet hogy Te vagy a 12 éves leányzó Anyukája?Na jó több ilyet nem feltételezek mert még valaki szívrohamot kap!Kedves utolsó örülök,hogy még vannak felvilágosult emberek!Úgy gondolom itt nem rám kellene berágni hanem a kérdezőre aki szépen sz.vat mindenkit!!Szerintem engem ne sajnálj,inkább magadat amiért ilyen dolgokon mélységesen fel tudsz háborodni.Tudod én meg irigyellek hogy nincs igazán nagy problémád az életben amin tényleg mélységesen fel tudsz háborodni!Tényleg nem akartam vitázni de énkérekelnézést hogy leírtam az igazságot.
2013. márc. 21. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!