Annyira szuper lenne ha anya terhes lenne. Szerintetek ezek alapján terhes?
sokat jár pisilni
rengeteget eszik
tök ideg
viszont ivott bort
fájlalja a hasa alját
kb 1,5 éve szeretne az egész família pici babucit
annyira féltem anyát hogy nem sikerül a beágyazódása hogy amior fürdik félek túl forró és nem sikerül
nem hagyom hogy emeljen
megjegyezte h miyen sokat segíte, csak nem tudja hogy azért mert féltem
ja kb az elegy hét múlva kell megjönnie neki

"annyira féltem anyát hogy nem sikerül a beágyazódása hogy amior fürdik félek túl forró és nem sikerül
nem hagyom hogy emeljen "
Most komolyan..nem akarok vitázni de ne legyetek már ennyire naívak!!Ő nem 12 éves és ennyi...nekem van egy 15 éves lányom ,nem fogyatékos stb...de hogy ő sosem foglalkozott volna ilyennel nincs tisztában egy ennyi idős gyerek...évek óta járok erre az oldalra és az ilyen kérdések fele kamu...nyugodtan háborodjanak fel mélységesen az én feltételezésemen..én ilyen dolgokon nem tudok mélységesen felháborodni vannak az életben ennél sokkal komolyabb dolgok amiken felháborodjak.Nyugodtan védd csak a kérdezőt háborodj fel ő meg jókat röhög a markában ennyi..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!