Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Annyira szuper lenne ha anya...

Annyira szuper lenne ha anya terhes lenne. Szerintetek ezek alapján terhes?

Figyelt kérdés

sokat jár pisilni

rengeteget eszik

tök ideg

viszont ivott bort

fájlalja a hasa alját

kb 1,5 éve szeretne az egész família pici babucit

annyira féltem anyát hogy nem sikerül a beágyazódása hogy amior fürdik félek túl forró és nem sikerül

nem hagyom hogy emeljen

megjegyezte h miyen sokat segíte, csak nem tudja hogy azért mert féltem

ja kb az elegy hét múlva kell megjönnie neki

2013. márc. 16. 22:01
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

"Köztudott, hogy azoknál a nőknél akik együtt élnek család kollégium egy idő után beáll egyszerre a ciklusuk."

Remélem ezt nem gondoltad komolyan.

2013. márc. 17. 17:25
 22/40 anonim ***** válasza:
Egy 12 éves gyerek nem ír így és nem ír ilyeneket "az ember lány" stb stb...szerintem ez kamu...
2013. márc. 18. 17:02
 23/40 anonim ***** válasza:
Van benne valami utolsó.:) Nálam az verte ki a biztosítékot, hogy mennyire félti az anyját, hogy nem sikerül a beágyazódása. Ha valóban 12 éves a kérdező, kicsit túlzott figyelmet fordít az anyja "altesti" dolgaira. Amúgy szerintem 10-ből 10 ilyen korú gyereknek, max a háztartási munka jut eszébe a beágyazódásról, de biztosan nem a terhesség.:))
2013. márc. 18. 17:19
 24/40 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem minden 12 éves tudatlan, primitív (szinte írástudatlan), fogalmazóképtelen és tájékozatlan, mint az itt kérdező tizenévesek nagy része, az nem azt jelenti, hogy kamu a kérdés. Miért is lenne kamu? Általában a valamilyen veszekedést, felháborodást kiváltó kérdések azok. Nem értem, hogy miért kellett nekiugrani a kérdezőnek. Inkább ezek a válaszolók unatkozhatnak...
2013. márc. 18. 17:33
 25/40 anonim ***** válasza:
Nos, 12 évesen én is foglalkoztam olyan dolgokkal, amikről sok kortársamnak fogalma sem volt. Jó, nem a beágyazódás, vagy ilyesmi, de nem ez a lényeg, lehet, hogy a kérdezőt ez a téma érdekli, mármint a gyerek születése, és ezért jártasabb a témában.
2013. márc. 18. 17:36
 26/40 anonim ***** válasza:
Részemről semmiféle nekiugrás nem történt és nem is bántottam a kérdezőt egyszerűen csak őszinte voltam,ez általában nem szokott tetszeni le lehet pontozni de nekem ne mondja már senki h egy 12 éves gyerek így ír és így gondolkodik emberek!12 évesen szerinted az érdekli mi az a beágyazódás??Nekem van egy 15 éves lányom szóval tudom milyen a szitu.
2013. márc. 18. 17:37
 27/40 anonim ***** válasza:
Én pedig nemrég voltam tizenéves és én máshogy látom. De nem vagyunk egyformák, én elfogadom, ha te máshogy látod, én úgy látom, hogy nem lehetetlen, hogy egy 12 éves ilyen legyen.
2013. márc. 18. 17:40
 28/40 anonim ***** válasza:
45%
a véleményed azért nem tetszii, mert nincs köze a kérdéshez, vagyis hogy terhes lehet-e az anyukája ezek alapján. Így meg tartsd meg magdnak a véleményed, ami rosszindulatú feltételezés!
2013. márc. 18. 22:17
 29/40 anonim ***** válasza:
Akkor te is tartsd meg másokról a véleményed, mert ez sem a kérdéshez tartozik.
2013. márc. 18. 22:29
 30/40 anonim ***** válasza:
Én válaszoltam a kérdező kérdésére, és felháborít, hogy valaki nem azért jön ide, hogy válaszoljon, hanem azért, hogy támadjon és gyanúsítson. Ezért reagáltam rá. Sajnálatos, hogy lassan nem lehet úgy feltenni kérdés erre az oldalra, hogy valaki ne ugorjon neki az embernek!
2013. márc. 18. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!