Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Annyira szuper lenne ha anya...

Annyira szuper lenne ha anya terhes lenne. Szerintetek ezek alapján terhes?

Figyelt kérdés

sokat jár pisilni

rengeteget eszik

tök ideg

viszont ivott bort

fájlalja a hasa alját

kb 1,5 éve szeretne az egész família pici babucit

annyira féltem anyát hogy nem sikerül a beágyazódása hogy amior fürdik félek túl forró és nem sikerül

nem hagyom hogy emeljen

megjegyezte h miyen sokat segíte, csak nem tudja hogy azért mert féltem

ja kb az elegy hét múlva kell megjönnie neki

2013. márc. 16. 22:01
1 2 3 4
 1/40 anonim válasza:

Akár lehet, terhes is, de ha várja és számít rá, hogy terhes lesz akkor nem kellene borozni, árthat a babának...

Viszont nagyon szép dolog, hogy így kíméled anyukádat.

Hány éves vagy?

2013. márc. 16. 22:10
 2/40 A kérdező kommentje:
köszi 12
2013. márc. 16. 22:11
 3/40 anonim válasza:
Ügyi vagy tényleg, le a kalappal:-) /1. válaszoló/
2013. márc. 16. 22:12
 4/40 A kérdező kommentje:
jöhet még hogy kinek mi volt
2013. márc. 16. 22:17
 5/40 anonim ***** válasza:
31%
Abnormalis a kapcsolatod anyukaddal, ha ilyen tisztaban vagy mikor jön a menszesze meg ilyenek, ez mar gusztustalan , a nemi elete es a beagyazódás nem a te problemad
2013. márc. 16. 22:20
 6/40 A kérdező kommentje:

szinte már hiányoltam a bunkó válaszokat

veled még nem volt olyan h anyuddal eggyütt jött meg így kbra tudod

az én dolgom is mert én már pár éve mondogatom h szeretnék

szerintem meg bizti örül h kímélem

2013. márc. 16. 22:28
 7/40 A kérdező kommentje:
am nem a véleményedet hanem a tapasztealatodat kérem
2013. márc. 16. 22:31
 8/40 anonim ***** válasza:
62%

Miért is lenne abnormális egy ilyen kapcsolat? Szerintem a gondolkodásmódod abnormális, és ezért van itt ennyi idióta kérdés arról, hogy lehetek-e terhes így meg így, mert manapság sok anya nem veszi a fáradtságot, hogy alap dolgokat elmagyarázzon a gyerekeinek és tabuként vannak kezelve ezek a dolgok. Ráadásul családon belül ezek nyilvánvaló dolgok, még ha nem is jelenti be valaki, hogy menstruál, elől van a betét vagy tampon, vagy éppen fáj a hasa vagy bármi... Szóval gondolkozz, mielőtt leszólsz valakit!

Kedves kérdező. Akár lehet is terhes anyukád, bár a vérzés elmaradása előtt még nem nagyon vannak ilyen tünetek. Ne aggódj túlságosan érte, nem lesz baj (bortól sincs még ilyenkor, még nincs közvetlen kapcsolat a megtermékenyített petesejt - mert ilyenkor még csak az - és az anya szervezete között). Ne görcsölj rá erre. Ha kiderül, hogy tényleg az, akkor segítsd mindenben, nagyon jó, hogy alapból így állsz hozz. Bár szerintem anyukádnak akkor is jól esik, hogy segítesz neki, ha nem vár babát.

2013. márc. 16. 22:49
 9/40 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem sem normális. Anya-gyerek kapcsolatnál is van egy határ. Persze ki szabja meg? Hát a szülő. Aztán csodálkozik ha a gyereke sérült lesz. Normális aki ilyenekkel terheli a 12 éves gyerekét? Elmondja neki mióta próbálkoznak, panaszkodik neki, ha fáj valami, idegbeteg, iszik előtte. Ez hol normális? Ne haragudj kérdező, de te ezt úgy sem érted.
2013. márc. 16. 22:57
 10/40 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy dolog az, hogy valaki felvilágosítja a gyerekét arról, amiről kell (mi az a menstruáció, stb...) na de hogy egy 12 évesnek tudnia kéne, hogy az anyjának mikor fog megjönni? Háát, nem tudom...
2013. márc. 16. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!