Annyira szuper lenne ha anya terhes lenne. Szerintetek ezek alapján terhes?
sokat jár pisilni
rengeteget eszik
tök ideg
viszont ivott bort
fájlalja a hasa alját
kb 1,5 éve szeretne az egész família pici babucit
annyira féltem anyát hogy nem sikerül a beágyazódása hogy amior fürdik félek túl forró és nem sikerül
nem hagyom hogy emeljen
megjegyezte h miyen sokat segíte, csak nem tudja hogy azért mert féltem
ja kb az elegy hét múlva kell megjönnie neki
Akár lehet, terhes is, de ha várja és számít rá, hogy terhes lesz akkor nem kellene borozni, árthat a babának...
Viszont nagyon szép dolog, hogy így kíméled anyukádat.
Hány éves vagy?

szinte már hiányoltam a bunkó válaszokat
veled még nem volt olyan h anyuddal eggyütt jött meg így kbra tudod
az én dolgom is mert én már pár éve mondogatom h szeretnék
szerintem meg bizti örül h kímélem

Miért is lenne abnormális egy ilyen kapcsolat? Szerintem a gondolkodásmódod abnormális, és ezért van itt ennyi idióta kérdés arról, hogy lehetek-e terhes így meg így, mert manapság sok anya nem veszi a fáradtságot, hogy alap dolgokat elmagyarázzon a gyerekeinek és tabuként vannak kezelve ezek a dolgok. Ráadásul családon belül ezek nyilvánvaló dolgok, még ha nem is jelenti be valaki, hogy menstruál, elől van a betét vagy tampon, vagy éppen fáj a hasa vagy bármi... Szóval gondolkozz, mielőtt leszólsz valakit!
Kedves kérdező. Akár lehet is terhes anyukád, bár a vérzés elmaradása előtt még nem nagyon vannak ilyen tünetek. Ne aggódj túlságosan érte, nem lesz baj (bortól sincs még ilyenkor, még nincs közvetlen kapcsolat a megtermékenyített petesejt - mert ilyenkor még csak az - és az anya szervezete között). Ne görcsölj rá erre. Ha kiderül, hogy tényleg az, akkor segítsd mindenben, nagyon jó, hogy alapból így állsz hozz. Bár szerintem anyukádnak akkor is jól esik, hogy segítesz neki, ha nem vár babát.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!