Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segiteneek? Nagyon tanacstalan...

Segiteneek? Nagyon tanacstalan vagyok!

Figyelt kérdés
szoval roviden arrol van szo hogy Closztit kellet szednem a ciklus 2-ik napjatol egeszen 5 napik napi 2 tablettat.... aztan a ciklus 11 napjan mentem Uh-ra es sehol egy tuszo nem volt....ez volt most a heten szerdan....azt mondta a doki hogy hetfon mennyek vissza es akkor majd meg lassuk....ha hetfon sem lessz tuszom akkor azt mondta hogy a jovo honapban noveljuk majd az adagot es napi 3-szor kellesz majd hogy szedjem.....nagyon el vagyok keseredve mert ez az elso Closztis honapom es nagyon rosszul esik hogy masnak szep nagy erett tuszoje van,nekem meg 1 sem volt!!! szerintetetk hetfon van meg remeny hogy legyen erett tuszom? a valaszokat elore is koszonom!
2013. márc. 15. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Semmilyen tüszőt, még kicsit sem látott? Tavaly nekem az első ilyen ciklusomnál max.12mm re nőtt meg a ciklus közepére a tüszőm, nem lett belőle semmi. A mensesem késett ezért visszamentem hozzá, 32napon, akkor volt szép nagy tüszőm! A ciklus felében én iszok cickafark teát, nekem bevált. Tüszőérést segiti elő, Sok sikert!
2013. márc. 15. 13:46
 2/5 A kérdező kommentje:
semmilyet nem lattot sajnos!!
2013. márc. 15. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne essen rosszul, hogy másnak milye van, vagy nincs. Az orvos a te problémádat szeretné megoldani, és ebből a szempontból csak az a lényeg, hogy a te tested hogyan reagál a gyógyszerekre. Ha eddig még egy érett tüszőt sem látott, abból hétfőig elég nehezen várható gyökeres változás. Endokrinológiai kivizsgáláson voltál már? Nem beledumálásként, de ha még nem, akkor lehet, hogy ott kellene kezdeni. Nálad valószínűleg egy összetett hormonális probléma áll fenn, amit a nőgyógyászok nem mindig tudnak kezelni.
2013. márc. 17. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Igaza van az elottem valaszolonak. Nekem anno hosszu evek, 2 sikertelen es felesleges lombik utan kiderult, hogy pcos vagyok, megmutottek es ra fel evre spontan terhes lettem, majd 15 honappal kesobb ismet. Azota van 2 gyonyoru lanyom. Szeretnenk 3.babat is, de elrontottam, mert a szuleszorvosomtol kertem segitseget 8 sikertelen honap utan. O is clostit meg fogamzas gatlot adott es ezzel total felboritotta az akkor mar egesz jol rendezodottciklusomat. Aztan 1,5 ev utan elmentem endokrinologushoz, aki megallapitotta, hogy pco+ir van, gyogyszert irt fel, dietazol es probalok mozogni is, a ciklusom 30 napos lett az 50-60 helyett, fogytam is. Baba sajnos meg nem sikerult, de ha a regi dokimnal maradok, akkor mar megint lombikozhatnek...
2013. márc. 18. 06:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is clostis vagyok ill. már csak voltam.

Nekem 5. naptól 10. napig kellett 2 szemet bevennem és egy jó tüszőm lett belőle és egy nyomorúságosan kicsike amire azt mondta a doki hogy az halott ügy...

A clostinál azt mondják ritkaság számba megy ha első hónap sikerül (de lekopogom én szerencsés voltam) nekem először 5 szem segített most az első 10. Anélkül sose volt peteérés, hőmérő sose tért ki olyan nagyon... Próbálkoztunk mi is már 2 éve mire eljutottunk addig hogy ez megint gyógyszeresen kell sikerüljön :)

Fel a fejjel majd jövőhónapban sikerül ha nem most! :)

Beindítja a closti a dolgokat :) "örülj" ha növelik az adagodat :) lehet 2 babával fogtok rögtön bővülni :)

2013. márc. 18. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!