Closti+duphaston Teljesen tanácstalan vagyok. Miért nem reped meg a tüszőm?
Van egy 2 éves kisfiam aki hosszas próbálkozás után sikerült akkor clostit és utrogestant szedtem 3hónapig a harmadikban sikerült és mindegyik hónapban volt peteérésen szépen és meg is repedt.Most szeretnénk kistesót már lassan egy éve és a második hónap closti+duphastonnál járok és se az előző hónapban sem most nem akar emelkedni a hőm.Mi lehet az oka hogy nem akar megrepedni a tüsző?
Itt a görbém:
Ultrahangon latszik, hogy mi törtenik a tüszövel eppen.
Lehet, hogy cisztava valtozik, ami nem reped meg.
Ennek tul alacsony hormonszint az oka.
E vitamint kellene szedned, az segiti a nemi hormonok müködeset.
Nekem Choragont kellett beadnom az orvos által meghatározott időpontban, hogy megrepedjen a tüszőm.
Téged nem hívott be az orvos középidőben uh-ra?
Anno a Choragont a több napig tartó Merional injekciók után kellett beadnom.
A clostis ciklusokban sajnos engem nem felügyeltek (ennek már 11 éve), ezt követően derült csak ki, hogy veszett magas a prolaktinom...
Pár éve meg éppen ellenőrzésre mentem, amikor látta a doktornő, hogy egy szép érett tüszőm van, ezért gyorsan fel is írta a tüszőrepesztőt, hogy biztosan megrepedjen! Meg is repedt, terhes is lettem, de sajnos elvetéltem.
A tüsző 20-22 mm-esen szokott megrepedni, e fölött már cisztának nevezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!