Teljesen tanácstalan vagyok! Mit tegyek a beütemezett együttlét érzete ellen?
Gondolom ez azóta van, mióta elkezdtél hőmérőzni. Őszintén szólva, én is azon a véleményen vagyok, hogy -ha csak orvosi indoka nincs - a gyerekhez vezető legjobb út, ha sokat, és felszabadultan szeretkeztek, mindenféle méricskélés, számolgatás nélkül. Ennél jobb módszert még nem talált ki senki hálistennek:-)) Nem mellesleg neked is jobbat tenne, ha nem azon kattognál, hogy alakult a hőgörbéd, jókor voltatok, vagy lesztek-e együtt.
Lehet, hogy ha nem látja nap mint nap a hőmérős hókuszpókuszt, akkor kicsit enyhül benne a fenntartás. Ha kibírod, akkor tényleg hanyagold egy kicsit a gyerekkérdést. Már olyan szempontból, hogy ne legyen beszédtéma, ne lássa, vagy tudja, hogy te ellenőrzöd magadat, érezze, hogy őt kívánod amikor összebújtok, és nem azt, hogy le ne késsétek a peteérést... A pasik sem hülyék, pontosan megérzik az ilyesmit, és nagyon nehezen viselik el.
Az én párom máshogy áll hozzá. Ő is akarja a babát, tudja, mikor érdemes együtt lennünk, ezért akkor belead apait-anyait, és még büszke is magára. Nemrég azért "borult ki", mert csak 4x csináltuk ovu alatt, nem 5-6x, amit eltervezett. Szinte rekordot akar ebben dönteni. Talán ne vegyétek ennyire komolyan, inkább tekintsetek rá játékként, keresse meg ő is az ovus időszakban azt, ami felvillanyozza, szórakozzatok vele! Nekünk ez az első próbálkozós hónapunk, de teljesen fel van pörögve, még engem is meglepett :) Talán ha játékosabban tekintene a dologra, nem kötelezettség, vagy kihasználás érzésével, jobban telne a próbálkozós hónap! Lazítsatok! :)))
A 40 napos ciklus picit hosszú, szerintem a hormonvizsgálat nem ártana nődokinál vagy endokrinológusnál, és persze az ovu tesztek is segítenének a pontosabb meghatározásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!