Nagyon FONTOS A GYAKORI EGYÜTTLÉT ha babát akarunk?
Persze, hogy lehet sikeres. Az azonban teljesen érthető, hogy ha több a szeretkezések száma az ovuláció idején (előtte, aznap), akkor persze nagyobb az esély, hiszen több hímivarsejtnek van lehetősége elcsípni az adott pillanatot, több juthat el a megfelelő helyre, ahol már csak egy győzhet.
De természetesen egy szeretkezéstől is teherbe lehet esni, ha jó időben történik.
Az a baj, senki sem tudja pontosan, mikor van az a 'jó idő' a teherbe esésre pontosan, ezért is mondják hogy jó 2 naponta együtt lenni!
Vezettem a hőm, vettem ovu tesztet, megvolt minden ami azt mondta a 14. Napon van peteérésem, erre a 21. Napon eshettem teherbe, a baba méretei, kora alapján!
Szóval ha mindig csak a ciklus közepén sexeltünk volna, most nem lennék terhes!
nem kell 2naponta. ezt csak azért ajánlják, mert így nagyobb eséllyel tudjátok elkapni a jó időpontot.
szerencsével elegendő egyetlen együttlét is, ha pont jókor vagytok együtt vagy sokáig életképesek a spermák a petevezetékben, ahol várják a petesejtet.
13hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!