Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már olyan, hogy későn...

Volt már olyan, hogy későn mutatta ki a teszt, hogy terhesek vagytok? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Tegnap este,és ma reggel is csináltam egy tesztet,25-öset. Teljesen negatív lett. Tegnap volt a 27. napom,mensi még most sincs sehol,és még csak a hasam se fáj. Legkésőbb ma kellene,hogy megjöjjön. Lehet,hogy korán csináltam,és még nem mutatta ki? Tapasztaltatok már ilyet?
2013. febr. 27. 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem első terhességemnél egy hét késés után mutatott csak pozitívat. ne keseredj el, lehet, hogy korán teszteltél!
2013. febr. 27. 11:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Még simán lehet abból pozitív! Sosem szokott késni?
2013. febr. 27. 11:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 28. napon,és egyszer volt életembe,hogy 29. napra jött meg. Legutóbb sajnos 12.-én tudtunk együtt lenni,elméletileg az volt a 13. napom. De ugye,lehet,hogy csak rá napra volt peteérésem. Akkor még viszont korai lenne. Nem tudom,hogy mi lehet ez,általában 25-27 napon szokott megjönni...
2013. febr. 27. 11:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyának 12 hetes terhességet nem mutatta 2 féle teszt sem. 15.hétben volt amikor mégis elment dokihoz,furcsán érezte magát,bár megjött neki.(Nem védekeztek,csak számolgatta hogy mikor lehet mikor nem,20 évig bevált)

Így van most a 45 éves anyukámnak egy 1 éves kisfia is.:)

23/N

2013. febr. 27. 11:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem semmi,hogy még ennyi idős terhességnél nem volt pozi a teszt...:)
2013. febr. 27. 11:44
 6/12 anonim ***** válasza:

nekem mindig, évek óta, gyógyszer mellett, és utána is, 28 naposak. az első próbálkozós hónapban ennek ellenére, és 100 nega teszt után, megjött, 32. napra.

következő hónapban már nem jött meg:)

szerintem, ha nincs pozitív teszted és még megjöhet, akkor ne gondolj semmire, várd, mi történik, de semmiképpen ne éld bele magad, nagyon rossz csalódni!

2013. febr. 27. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, nekem sem nagyon késett azelőtt, hogy elkezdtünk próbálkozni a kislányommal. Persze, mikor nem jött meg, már nagyon reménykedtem, aztán mégis megjött... Szerintem az izgulás miatt késhet ilyenkor. De reméljük, kérdező, Neked nem a miatt késik! :)
2013. febr. 27. 12:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mintha az én kérdésem lenne! 27. Napon vagyok mára nem vártam nega a tegnapi és mai 25 ös teszt. Peteérést mindig érzem, ovuteszttel és hővel is néztem. Ma egész nap mensi szerűen fáj a hasam. Remélem mindkettőnknél az van hogy csak lassan nő a hcg! Írj a fejleményekről!!!! Drukkkk!!!!!!
2013. febr. 27. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Bocsi 28.on vagyok ma 14.dpo
2013. febr. 27. 19:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi. Mégcsak a hasam se fáj. Nem tudom mi lehet... Ma veszek egy tesztet,amit reggel megcsinálok. Majd írok. Kedves utolsó,veled mi újság?
2013. febr. 28. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!