Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tanácstalan vagyok! Időn túl...

Tanácstalan vagyok! Időn túl 2 qupido tesztem is pozitív lett! A tesztek csak úgy nem váltanak pozitívra ugye? Vagy ez a fajta teszt mindig pozitívvá változik időn túl? Én ezt nem értem! Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

De mennyi az az időn túl? és szerinted nem lehetsz babás azért kételkedsz benne?

Én quipidót csináltam a mostani babámmal, 10 napos terhesség volt és nagyon nagyon halvány szinte szintelen vonal lett, de vonal !! és valóban babás voltam már akkor (és vagyok is).

15 hetes

2009. máj. 18. 10:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy pontosan nem tudom kb 1 óra múlva néztem rá és jól látható csík lett!és a múltkorinál is pont így volt!
2009. máj. 18. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha babas vagy, barmilyen teszt is az, ha halvanyan is de pozitiv eredmenyt mutat idon belul is. Nehany teszt elszinezodhet idon tul, nem veletlenul irjak ra, hogy bizonyos ido utan NE olvassuk le, mert nem a valos eredmenyt mutatja. Varj meg par napot, es csinalj ujra tesztet. Ha van pocaklakod, az kiderul par masodperc utan is! Sok sikert, drukkolok!
2009. máj. 18. 10:15
 4/8 A kérdező kommentje:
van egy régi tesztem ami negatív lett de az még 3 hónap után is negatív nem lett rajt 2. csík!Ezért nem értem!Már beleörülök!
2009. máj. 18. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is már többször volt halvány poz tesztem igaz nekem sem 5 perc után!Kb. fél 1 órával később és nincs még babám sajna!Azt meg nem hiszem el, hogy mindig elment a baba!
2009. máj. 18. 10:26
 6/8 A kérdező kommentje:
De 2 teszt is időn túl poz. ez azért fura nem??
2009. máj. 18. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyu elmesélem velem mi történt!Ebben a ciklusban csináltam 2 Gabriel tesztet.Mindkettő poz. lett időn túl!Az egyik, vagyis a másodiknál a 2. csík először színtelen volt majd halvány lila lett!Mára nem vártam, de tegnap már barnáztam, a hőm is 0,1 fokkal vissza esett.Igaz ma még nem vérzek, de múlt hóban is így kezdődött!Hidd el nekem én lennék a legboldogabb a világon, ha jönne a drágánk!Mikorra nem várod?És nem kötekedni akarok veled, csak megakarlak kímélni egy eseteleges csalódástól!Ha 3 nap múlva erősebb poz. akkor tévedtem és gratulálok!Sok sikert!
2009. máj. 18. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen baba nélkül is lehet időn túl hamisan pozitív. Nem véletlenül van a tájékoztatón feltüntetve hogy meddig lehet leolvasni!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Az első a Te kérdésed, de rengeteg ilyen kérdés volt már. Ha terhes vagy időben kimutatja. Én is jártam így a clearblue-val és nem is egy teszttel és nem volt baba. Helyette ciszta...

2-3 nap múlva tesztelj újra.

2009. máj. 18. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!