Akik ittátok a Gyuri bácsi babaváró teacsomagját, nem tolta ki a ciklusotokat? 2 napja késik, viszont a teszt negatív :/ tanácstalan vagyok már!
Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 22:08
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miből áll ez a csomag, de ha van benne palástfű, és cickafark, az bizony megkavarhatja a ciklusodat, mert ezek a hatóanyagok befolyásolják a hormonháztartást. Ebbe alapos endokrinológiai kivizsgálás nélkül "belenyúlni" bármilyen természetes alapú készítménnyel, olyan mint ha szalonnázókéssel akarnál hályogot operálni.
Ettől függetlenül, 2 napos késés után negatívat tesztelni nem jelenti biztosan azt, hogy ne lehetnél terhes. Ha később fogantál meg, lehet, hogy 5-10 nap múlva mutatja csak ki a teszt.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia. koszi a válaszodat :) ez diófalevél és csalánlevél tea a mit én iszom. akkor még várok egy pár napot, hátha mégis van pocaklakó ;)
2013. márc. 4. 10:21
3/3 anonim válasza:
Én ittam, nekem nem kavart be, és nem is késett tőle egyszer sem. Terhes sem lettem tőle :-(
Viszont azóta kiderült egy-két hormon eredményemről, hogy nem jó, tehát valószínűleg esélyem sem volt. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!