Ilyen fsh-val van esélyem teherbe esni?
Figyelt kérdés
A 3. napi vérvételen az FSH értékem 12,6 lett, a többi hormon jó.
Neten utánanéztem és ez magasnak számít, azaz nehezen stimulálhatót jelent. Az orvosomhoz csak ápr elején megyek, addig rágódhatok, hogy vajon mit mond. Teljesen elkeseredtem. 31 éves vagyok, normális mensivel, csak már egy ideje nem esem teherbe.Páromat még nem vizsgálták.
Légyszi írjatok tapasztalatokat!!! Vagy az is lehet, hogy minden laborban más a referenciatartomány és ez még belefér a normális kategóriába?!
2013. márc. 12. 22:04
11/13 A kérdező kommentje:
És neked mit javasolt az orvosod? Sikerülhet így teherbe esned?
2013. márc. 13. 13:56
12/13 anonim válasza:
Igen, diéta, mozgás, merckformin, ez az úgynevezett hármas kezelés:)
Kétszer azóta terhes lettem, sajnos nem maradtak meg a babák, remélem most megmarad ha újra terhes leszek:)
13/13 anonim válasza:
PCOS-ben valóban általában az lh a magasabb, neked inkább korai petefészekkimerülésed lehet. A refernciákat ne nézd, azok mindenkire vonatkoznak 18-99ig. A nemzőképeskoró nőknél a felső határnál lévő tesztoszterin már nagyon nagyon magas 1 alatt kéne lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!