Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélyem teherbe esni, ha...

Van esélyem teherbe esni, ha kb 2 hónapja nem jön meg a menzeszem, de az orvos szerint semmi bajom?

Figyelt kérdés
1,5 évig szedtem f.gátlót,fél éve hagytam abba. Előtte is volt ilyen problémám,volt,amikor fél évig nem jött meg,de az orvos akkor is azt mondta,h semmi bajom. Volt egyszer petefészekcisztám,de az felszívódott. Nem tudom,hogy van e köze hozzá,de most már nagyon szeretnék babát,de eddig nem jött össze.
2013. márc. 8. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy semmi bajod, de nem menstruálsz. A menzesz elmaradása csak terhesség esetén, menopausa után, meg a serdülőkor előtt normális.

Biztos, hogy van vmi bajod, csak az orvos nem nézett meg alaposan.

Endokrinológushoz menj.

2013. márc. 8. 20:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Keress másik orvost!!

A sógornőm van most ebben a cipőben,hogy 3 évig szedte a gyógyszert,augusztusban abba hagyta és ráálltak a baba témára,de nem sikerült neki teherbe esnie.Miért?Mert nincs peteérése,és mert neki is alig vagy egyáltalán nem jön meg a menzesze,pedig görcsöl nem gyengén!!Most elment dokihoz,ő beutalta a laborba,szerdán volt is bent,de kb 2-3 hónap mire meg lesznek az eredmények,de az orvos szerint PCOS.De biztosat majd csak a labor eredmény után tud mondani.Addig nem is próbálkozhatnak a babával sem.

2013. márc. 8. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Ó, nekem papírom van róla, hogy semmi bajom. 2 orvostól. A harmadik diagnosztizált és kezel, azóta jól vagyok. PCOS/IR volt. Az ilyen felelőtlen, nemtörődöm orvosoktól a hideg ráz. Nincs mensid, de semmi bajod? Hol tanult ez az ember? Ezért nincs feltétlen bizalom az orvosok felé manapság, mert letojják magasról ha bajod is van, mert plusz munkával és utánajárással járna, ha mondjuk naprakész lenne szakirodalom terén. Keress másik orvost sürgősen!

(www.mensmentis.hu - csak egy baráti jótanács)

2013. márc. 9. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Még daganattól is elmaradhat a menstruáció. Nem akarlak felidegesíteni, bocs. Egy ismerősömék gyereket akartak, elmaradt a menstruáció de negatív volt a teszt. Ez 4 éve volt. Aztán kiderült hogy mellrákja van, egyébként kb. 1 év és vállalhatnak babát. Nyilván ez azért a ritkább eset.
2013. márc. 9. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!