Laksbgfvjdlfn hlkdz kérdése:
Együtt voltam a barátommal mensi után egy nappal és el is ment bennem. Érdekelne, hogy mennyi esélyem van teherbe esni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 19:41
2/7 anonim válasza:
Menstruáció alatt is teherbe lehet esni, de van aki nem olyan termékeny, szóval ezt nem lehet így megmondani. 50%, vagy igen vagy nem. :)
Ismerek olyat, aki első ilyen alkalommal teherbe esett, és ismerek olyat is, aki már jó ideje így csinálja és nem lett (még) terhes..
3/7 anonim válasza:
első vagyok.ismerősöm mensi után egy nappal volt a barátjával megszakítással (tehát nem is ment el benne) és teherbe esett....
4/7 anonim válasza:
Én mindkétszer menis utáni 2 napon estem teherbe...
5/7 anonim válasza:
Én pont így estem teherbe.Mensi után 1 nappal.
Pedig nem ment el bennem,csak megszakítással védekeztünk.
Most pedig itt szuszog mellettem az eredménye :D
6/7 anonim válasza:
Bárcsak 50% lenne az esélye, aki még szeretné is. De ha jó időben vagytok együtt, peteéréskor, és nem is védekeztek, minden okés, akkor is csak 15-20% az esély....sajnos:-(
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm lányok a válaszokat. Most kellene jönnie, de csak barnázgatok 1-2 napja, a hasam is szurkál. Azóta elolvastam pár dolgot. Javítsatok ki, ha tévedek, de úgy értelmeztem ezek lehetnek mensi előtti tünetek is, meg baba tünetek is. Ezt a hetet megvárom és ha nem jön semmi, akkor csinálok egy tesztet. Vicces, mert nem terveztem volna babát, de olyan izgatottan várom, hogy mi sül ki ebből, a szó jó értelmében, hogy felvetem a dolgot a páromnál :).
2013. jan. 23. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!