Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek milyen esélyem...

Szerintetek milyen esélyem van a teherbe esésre!?

Figyelt kérdés
A párommal babát tervezünk,eddig sajnos hiába! 7 hónapja nem használok már fogamzásgátlót,aminek a hatására az eddig normál ciklusom kitolódott 30-32-34 de volt már 38 nap is!Itt már kezdtem reménykedni,de végül megjött!Hozzáteszem,végig a 7 hónap alatt volt közti vérzésem!Ezt megelégelve,felkerestem egy orvost a panaszommal,csinált uh.-t,kiderült cisztám van,gyógyszert nem kaptam,mivel pont menzi előtt voltam,meglátjuk mi lesz belőle!menzi után ismét kontroll,a ciszta összébb ment,de nem tűnt el! legyen egy vérvétel is+hormon labor!Az eredményekkel visszamentem,és csak rázta a doki a fejét!:-( Az Lh hormon olyan értékben mozgott nálam már a menzesz első napjától számítva a hatodik napom,mint másnál ovulációkor! Ez nem jó jel,lehet PCOS vagyok! Ma megyek vissza kontrollra és uh-ra,mivel a legutóbb is pont menzi előtt voltam,és azt akarta,utána nézzünk uh.-t Egyre elkeseredettebb vagyok,viszont a mostani vérzésem teljesen más volt,mint az eddigi közti vagy normál vérzés! Csak barnázás van,sajnos mai napig is 16-tól tart,viszont ilyet még nem tapasztaltam,mégcsak a fehérnemű sem lett maszatos,csak a wc papír,és nagyon nyúlós,mint valamilyen nyálka,de nem vér! Szerintetek?
2013. jan. 25. 13:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj!Biztosan lehet babád!Próbáld meg a cickafark-palástfű kombinációt, az beállítja a menzeszt!Vagy a premens tablettát!Endometriózisra nem vizsgáltak?
2013. jan. 25. 14:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Még az nem volt,bízom benne,hogy nincs ilyen nagy baj,még csak 28 vagyok,igaz van már egy kislányom 7 éves,de most nagyon szeretnénk babát!
2013. jan. 25. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Egészen biztos vagyok benne, hogy össze fog jönni a baba. Ez a gyerek téma egy nagy türelem játék. Az orvos segíteni fog a probléma megoldásában, és minden rendben lesz. Ez sajnos egyenlőre egy ilyen rosszabb időszak, de ennek is vége lesz egyszer, és a végén egy csodaszép babád lesz.
2013. jan. 25. 15:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Este már többet fogok tudni,megmondom őszintén annyira bízom benne,hogy ez a nem normális menzesz szerű valami egy pocaklakó jele,csak ilyen fura módon ad magáról tudomást!a hónap közepétől feszül a mellem és még most is,és fura diszkomfort érzésem van a lentiekkel kapcsolatban!
2013. jan. 25. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok!Írj este!mi is babát szeretnénk, engem műtöttek endometriozissal, most természetes úton próbálkozunk.első voltam!
2013. jan. 25. 15:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi első!:-) 5-6-ig rendel a dokim,szerintem 7 körül már tudok valamit! És szurkolok nektek! Olyan szomorú látni,hogy mennyien küszködünk ilyen meg olyan bajokkal,és hogy mennyire nem is olyan egyszerű ez a teherbeesés, mint gondolnánk! 21 évesen még fiatal a szervezet,szinte fel sem fogtam a terhességet,a szülést,és már csak azt látom,hogy olvasni tanítom a gyermekemet,és elérkezettnek látom az időt,hogy újra gügyögjünk,és pelenkázzunk,de most már egy nagyobb testvérke a segítségemre lenne!:-)
2013. jan. 25. 16:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok. Remélem minden rendben lesz. Tudom nem vigasz, de te legalább annak az egynek örülhetsz, de van aki még egynek sem. (mint mi) Ezt nem bántásnak akarom szánni, inkább lelkesítőnek, hogy addig amíg nem jön a kis tesó addig is van egy nagy akit lehet szeretgetni. :D
2013. jan. 25. 16:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos nem tudok jó hírekkel szolgálni,az orvosom,ha nem látom,amint épp legördül a szeméből a könnycsepp,el sem hiszem,hogy ekkora a baj,és hogy tehetetlenül áll a dolgok előtt,nem tudja hogy segítsen! Mára mindkét petefészkem PCOS és még beszereztem hozzájuk egy miómát is!:-( Lehet ez még ennél rosszabb?Igazad van harmadik,örülök is,hogy nekem már legalább van egy,de elszomorító,hogy ennyi bajt tud adni onnan fentről valaki egy emberre! De próbálok pozitívan hozzáálni a dolgokhoz,és bízom benne,hogy minden rossz után már csak jó jöhet!Jövőhéten újabb uh. és megkezdi a dokim a gyógyszeres kezelést! Azt mondta Diane 35-öt kellene szednem legalább 2 vagy 3 hónapig,és aztán meglátjuk mire jutunk! Utálok kísérleti alany lenni,és közben mennek az értékes hónapok.......kitartás lányok......én is ezt teszem!
2013. jan. 25. 18:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Harmadik:Ne hogy elárasszon ez a rossz hangulat. Hidd el, hogy minden meg fog oldódni! Nem egy nő 35-40 évesen szül, addig meg még legalább 10 éved van! Tíz év alatt simán megoldódik a problémád. Minden de minden rendben lesz. Mint mondtam ez most egy ilyen rossz időszak, és azt hiszi az ember hogy ennek már soha nem lesz vége, pedig igen. És pár hónap múlva majd te írod majd " Ez és ez a bajom volt, de az orvos felírt ezt meg ezt és most itt van a pocimban a második babám" Kitartás nagyon szorítok neked. Az égiek csak pontosan annyi terhet raknak egy emberre amennyit elbír.
2013. jan. 25. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!