Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit "érez", él át a magzat...

Mit "érez", él át a magzat abortusz alatt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 22:02
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy örök vita lesz, de én amondó vagyok hogy egy nő had döntse már el hogy kiakar-e hordani egy gyerek, és meg akarja-e szülni. Láttam olyan képeket, és hallottam olyan történeteket ahol 5-6-7 hónapos babákat abortáltak, na azokat az embereket elítélem, és gyilkosságnak tartom.
2013. márc. 20. 21:21
 52/52 anonim ***** válasza:
35%

Utolsó, persze, lehet vitatkozni, meg politikai esszéket írni:), de ettől még a Kérdező kérdésére van egy egyszerű és egyértelmű természettudományos válasz: a Magyarországon törvényes időn belül végzett abortusz alatt a magzat a tudomány mai állása szerint nem érez semmit.

a valaki tud angolul: [link]

2013. márc. 20. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!