bocsi elírtam szal még mindig nem VÁLASZOLTÁL h te hogyan láthattál abortuszt élőben. Nemkéne kiforgatni a szavaimat. Ha igaz az h láttál élőben abortuszt akkor magyarázd már meg h hogyan. Én csak annyit mondtam h az életellenes elveiddel nem hiszem h orvos lennél. Arról egy betűt nem írtam h az orvosi esküben abortuszról is szó van. És az orvos igenis az élet védelmére és mentésére esküszik fel nem pedig az élet kioltására. Mert ha arra esküdne fel mért nem hagyja a sebész elpatkolni az életveszélyben lévőket? Az az igazság h az egészséges terhességet megszakító orvos esküt szeg. Formailag nem de gyakorlatilag igen. Ez az igazság és nem a te beteg elveid!
2013. márc. 14. 12:58
32/52 anonim válasza:
"Az az igazság h az egészséges terhességet megszakító orvos esküt szeg." - ez nem igazság Barbianyu, ez a te véleményed, amihez jogod van. Másnak ugye meg más a véleménye, tehát nyugodt lélekkel elvégez ilyen jellegű beavatkozásokat is. Ez nem 2x2, nincs abszolút igazság, neked van egy saját véleményed, és jogod, hogy aszerint éld az életed, másnak meg van saját véleménye, és joga az aszerinti életre. Ennyi.
IRL adatokról meg nem illik publikusan érdeklődni anonim fórumokon, tudod, netikett:)))
2013. márc. 14. 13:12
33/52 anonim válasza:
ja de te rinyálsz h mért a nőnek van joga dönteni az abortuszról...és te beszélsz jogokról? Jah etikett...sztem ez egy nagy kamu...
2013. márc. 14. 13:18
34/52 anonim válasza:
"ja de te rinyálsz h mért a nőnek van joga dönteni az abortuszról."
????
1, az érintett emberPÁR döntéséről beszéltem, rinya nem rémlik...
2, az abortusz-ellenzők egy kalap alatt elvennék a férfitől is, meg a nőtől is a döntés jogát.
2013. márc. 14. 13:22
35/52 anonim válasza:
nem vennénk el a döntés jogát. Ha nem akar gyereket védekezzen. Ennyi. Ha meg mégis becsúszik örökbeadás is létezik. Nem minden nevelőszülő olyan mint a tiéd volt. Engem is aki örökbe akart fogadni, a mai napig szeret. Mindig felhív,mindig érdeklődik h hogy vagyok. Bárcsak ő nevelt vna fel. Jah és én azt vettem észre h sokszor az ab nem a nő döntése. Sokszor nem a nő dönt. Hanem a párja,szülei,barátai beszélik rá. És mivel fáj a lelke a szíve hallgat rájuk. Mondván h jót akarnak neki. Magyarán nem támogatja őket senki h megtartsák a babát. Ezért nem ítélem el őket. Sokkal inkább sajnálom. Szal nemcsak a gyerek teheti tönkre az ember életét. Hanem az ab is.
2013. márc. 14. 13:38
36/52 anonim válasza:
"Szal nemcsak a gyerek teheti tönkre az ember életét. Hanem az ab is." - persze, és ezt egy percig sem vitatta senki. És akkor már csak azt kell hozzátenned, hogy van a történetnek egy másik felnőtt szereplője is.
2013. márc. 14. 13:42
37/52 anonim válasza:
jó figyelj nem vitatkozom. De örülhetsz törlöm a regisztrációmat. Aztán nem rontom el a kedved.
2013. márc. 14. 13:45
38/52 anonim válasza:
ezt már ezerszer megvitattuk. A férfi leléphet ha nemakarja a gyereket,a nő meg nem akar ab.ot. A férfi élheti tovább az életét és kész. Azért mert te nem ezt tetted anno azért meg ne másokat okolj meg ne panaszkodj!
2013. márc. 14. 13:48
39/52 anonim válasza:
Nézd, a tények makacs dolgok. A tény meg valami olyasmi, hogy gyereke mindig 2 embernek lesz vagy nem lesz, az tök egyedi, hogy ezen belül melyiknek mik a lehetőségei egy adott időpillanatban vagy x év múlva.
2013. márc. 14. 13:56
40/52 anonim válasza:
húúú már rémlik hogy ki vagy 66 %-os... és szintén egy ilyen kérdésnél láttalak ennyire vitatkozni...
Téged úgy látom nagyon érzékenyen érint ez a téma... nyilván van egy besikerült gyereked vagy mittudomén. Mindenesetre én speciel örülök hogy nem egy abortált magzatként végeztem csak azért mert anyáméknak nem volt meg a mai értelemben vett mindenük, és boldog életet élhetek, sőt azóta már nekem is van gyerekem és borzasztó abba belegondolni is, hogy ha ő esetleg más pocakjába kerül így is végezhette volna! Nem vagyok teljesen ab ellenes, de szerintem indokolatlanul sok abortusz van ma Magyarországon, felelőtlenek az emberek és pici babák életével játszanak! Fogamzásgátlónak tekintik az abortuszt... Ezzel valamit azért csak kellene kezdeni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!