Miért gondolják úgy az abortuszpártiak, hogy a magzatgyilkossághoz való joguk erősebb, mint a magzat élethez való jogai?
A hatályos törvények szerint nem az élet védelme a legerősebb?
Sokszor mondják, hogy a saját testükkel azt tesznek, amit akarnak. DE az már nem a saját testük, hanem egy bennük fejlődő külön test, külön élet. A SAJÁT karjukat, lábukat vágják le, ha akarják, a SAJÁT testükkel azt tehessenek, amit akarnak.
Miért tekintik egyes "nők" a gyilkosságot fogazmásgátlási módszernek?
Nagyon nem értek egyet az abortulsz-tiltással.
Szted melyik jobb: egy gyereket elhanyagolni, megverni, egy életen át tönkre tenni, szegénységben felnevelni (és még sorolhatnám) azért, mert az illető anyuka-apukajelölt hülye volt, és összehozott egy gyereket, de nem akarják/tudják nevelni őt.
Szted az jobb, h nincs türelme a gyerekneveléshez, állandóan üti, veri majd őt. Netán állami gondozásba kerül, és ott fogják ütni, verni. ?!?!?!
Nincs ideje, mert épp vagy munkamániás, vagy olyan szegény, h látástól mikulásig dolgozik, nem tud vele otthon maradni. A gyerek így állandóan csavarog, az utcán nő fel, belekeveredik ebbe-abba. Börtönbe kerülhet.
Esetleg fiatal, tini lány, és rohadtul nem érett még az anyaságra?!?!
Természetesen az a fő, h ne kerüljön SENKI ilyen helyzetbe, de elkerülhetetlen.
Nem azt mondom, h helyes, de vannak olyan szituációk, amikor jobb annak a magzatnak, ha nem jön világra.
Ezeket végig gondoljátok?????? Minden esetben, minden magzatnak tényleg meg kellene születnie? Nem hinném...
4-es vagyok:
Nagyon örülök, h nem csak én gondolom így!
Pedig féltem, h le leszek pontozva :D
Szerintem nincs olyan, aki "abortuszpárti". Csak olyan van, aki elfogadja, hogy elképzelhető olyan élethelyzet, amikor ez a kevésbé rossz megoldás. Én is el tudok ilyet képzelni, pedig én 6 évig küzdöttem azért, hogy gyerekem lehessen. Számomra nagyon kevés az ilyen helyzet, amikor elfogadható, de van ilyen. Sokkal ritkábban, mint ahogy megtörténik és végképp nem tekintem fogamzásgátlási módszernek.
Egyébként a hatályos törvények Magyarországon nem tiltják az abortuszt.
Azért, mert "az én testem, azt csinálok vele, amit akarok".
Csak abba nem gondolnak bele, hogy a magzat is emberi élet, és mivel senki nem lát a jövőbe, nem tudhatja senki, hogy vajon ki/mi lehetett volna abból a magzatból.
Aki a saját csemetéjét megöl(et)i, az nem anya.
Ha nem lennék ellene az emberi magzatok meggyilkolásának, akkor is megszakadna a szívem, amikor olyanokról hallok, akik évek óta próbálkoznak, és nem jön össze neki a gyerek, mások meg ölik halmora a saját gyermekeiket.
Amekkora liberalizmusban élünk (Ausztráliában a terhesség végéig (!) engedélyezett az abortusz), kíváncsian várom, hogy melyik elmebeteg ország lesz az első, aki a gyermek 3, 6 vagy akár 18 éves koráig engedélyezni fogja, hogy megölhessék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!